Szadek1988
Member
w takim razie ustawiasz na Arivie 1080i 60hz, na komputerze również 60hz i po problemie
więc vt30 czy d8000, mowa o 50 calach
w takim razie ustawiasz na Arivie 1080i 60hz, na komputerze również 60hz i po problemie
W zasadzie jeszcze myślę nad LG PK350/550/760. Jaka jest różnica między serią PK a PV?Witam Was,
jak w temacie jestem przy zakupie plazmy 50' i po wielokrotnym czytaniu m.in. tego forum mam mętlik w głowie Generalnie zależy mi na jak najlepszej jakości obrazu (cyfrowa kablówka, filmy divx i mkv z odtwarzacza). Nie potrzebuję 3D, opcji sieciowych ani nie zależy mi szczególnie na odtwarzaniu filmów przez port USB telewizora. Cena ok. 3000zł. Obecnie myślę nad Samsungiem PS50C550 (trochę boję się tego buczenia) i LG 50PV350. Który z tych dwóch ma lepszy obraz? A może jakiś inny model powinienem wziąć pod uwagę? Za wszelkie rady będę niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam.
Może LG 50PZ570. Samsungi nie mają żadnego filtra i często buczą, Panasonici powyżej twojego budżetu chyba że seria S ale nie zbiera zbyt dobrych opinii.
Rzuć okiem na.......... Taki sobie przekrój plazm ale zawsze coś pomoże.
Modele Samsunga podane przez ciebie nie są już produkowane a seria B nawet nie jest dostępna już w sprzedaży.
dziękuje za odpowiedz.
no cóż - z modeli które wymieniłem, zdecydował bym sie na 6500 jednak.
co do buczenia - rodzice maja od roku 650 i jest w zasadzie niesłyszalny. no ale to akuratnie tez zależy, kto jakie dźwięki słyszy.
lecę na bloga poczytać i pooglądać tego LG, którego podałeś.
dzięki
pzdr
k
dziękuje za wskazówkęPanasonic 50 G 30
padło na LG 50PZ570S.50D6900 nie ma filtra trueblack, gdyby miał byłby naprawde dobrym telewizorem.