Masta_J napisał:
beamer dla jednych to jest za trudne, dla innych zupełnie nie zrozumiałe.
Poradziłem to samo i zostałem zwyzywany...
Uważaj na siebie.
Pozdrawiam,
Wszystko zależy przez kogo zostaniesz zwyzywany - bananek rośnie nam na specyficzną maskotkę tego forum.
Zresztą jak przypomnę sobie zażarte dyskusje do 2 w nocy z bambolo/beamer to nie przypominam sobie by ktoś używał takich wulgarnych określeń jak
bananoke - a przecież to były boje prawie do krwi, też padały argumeny o nieobrażanie kolegów. Tak to jest jak ktoś nie ma nic konkretnego do powiedzenia.
Wracając do tematu, pytasz o dwie bardzo dobre gry, a jednocześnie, bardzo różne. RE5 ma standardowy dla tego tytułu tryb strzelania, jak celujesz to nie możesz się poruszać postacią (inaczej niż np. w Uncharted) - to jest dodatkowa trudność, w KZ2 natomiast celowanie jest bardzo realistyczne i jeżeli nie masz wprawy w frach FPP na padzie to będzie ci na początku trudno i możesz się zniechęcić.
Jeżeli chcesz kupić tylko jeden tytuł to naprawdę jedynym rozsądnym pomysłem jest podpięcie konsoli do netu i pobranie tych 2 demek - zagrasz kilka razy i zdecydujesz krórą kupić. To jedyny sposub żeby sie nierozczarować.