Masta_J napisał:A masz jakiś problem by pograć jednak w te dema?
Pozdrawiam,
Ogr napisał:Obie są rewelacyjne k:
Kup najpierw jedną potem sprzedaj i kup nastepną Tych gier nie mozna porównac w obu grywalnosc i grafika sa na najwyższym poziomie
Single w R5 jest bardzo długi !
A teraz popatrz na godziny naszych postów i pierwszy raz w życiu to TY POMYŚL.bananoke napisał:moze najpierw pomysl ? jak ma pograc w demka skoro nie ma polaczonej konsoli z internetem
(...)
Masta_J napisał:A teraz popatrz na godziny naszych postów i pierwszy raz w życiu to TY POMYŚL.
Pozdrawiam,
bananoke napisał:moze najpierw pomysl ? jak ma pograc w demka skoro nie ma polaczonej konsoli z internetem
hmm klocilbym sie , moim zdaniem killzone ma znacznie lepsza grafike jednak jakbym mial dostac w prezencie jedna z tych 2 gier to zdecydowanie RE - ze wzgledu na multi , swietna sprawa , rozmowa przez mica podczas gry wspaniale emocje =) jednak jesli nei mialbym internetu w konsoli to mysle ze wybralbym killzone
edit
a co do "Thread Description: Oczywiście wersja na playstation 3 jeżeli chodzi o RE5"
to chyba oczywiste , bo z tego co mi wiadomo nie ma wersji na pc(jeszcze) no chyba chodzilo Ci o x-pudlo
Ależ Ty jesteś (automoderacja)...bananoke napisał:od czegos chyba jest opcja "edit"? no tak wiem ty tego nie uzywasz tylko plus jedynki bijesz wiec masz gleboko czy koledze pomozesz czy nie , a zreszta cokolwiek standardowo do tematu nic nie wnosisz procz spamu.
mnie nazywaja spamerem ale Ty bijesz rekordy ^^ZAK19T napisał:chodziło mi o x-pudło
Masta_J napisał:Dopiero poprzez Twój post zobaczyłem, że gość ...
Twoje słownictwo świadczy tylko o Tobie i Twoim wychowaniu - sam sobie wyrabiasz opinię.bananoke napisał:(...)
Ty wez sie juz czlowieku zamknij jestes najwiekszym kretynem na tym forum spamisz w kazdym topie , a jak czyta sie twoje posty to na wymioty mnie bierze, pare osob mi napisalo zeby sie toba nie przejmowac (nazwali cie dzieckiem neo - nie wnikam) ale po co w kazdym topie zgrywasz madrale ? gowno wiesz i jeszcze o tym piszesz.... jestes zalosny
myslisz ze laze za toba? jestes smieszny , przegladam jedynie dzial z ps3 zaden inny , ale jak widze w kazdym temacie posty pelne glupoty to jak sie nie odezwac? mnie jedziesz za spamowanie a 2.5 tys twoich postow to totalny spam...Masta_J napisał:Twoje słownictwo świadczy tylko o Tobie i Twoim wychowaniu - sam sobie wyrabiasz opinię.
Nikt Ci moich postów nie każe czytać więc nie wiem w czym rzecz?
Pojechałem Cię parę razy za Twoje spamowanie i zaśmiecanie forum i teraz będziesz za mną łaził i trollował w każdym temacie? To taka Twoja śmieszna zemsta?
Pozdrawiam,
Ogr napisał:Gdybys zapytał o K2 czy COD5 lub R5 czy sillent to bym ci odpowiedział ale w tak odmiennych grach nie mozna postawić na konkretny tytuł :hmm:
Wiecej gry zapewnia R5 lecz nie jest tak dynamiczny jak K2!!!
Szczerze to dosyć dziwny problem!!!
ZAK19T napisał:na pewno albo kz2 albo właśnie re5 kupie i to jest dopiero sztuka doboru gry mam wielki problem w sumie zastanawiałem się jeszcze nad CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE I DEVIL MAY DRY 4 ale te dwa tytuły na bank odpadają od razu mówię tylko KZ2 lub RE5