thenat19 napisał:a wiec mam problem z podłączeniem mojego PC z TV Sony KDL 40 W 2000 .
mam grafike 7600 GS DDR2 silent (byc moze zmienie w czerwcu na 8600 gts ,ale wątpie ). zakupiłem juz na allegro przejsciówkę z Hdmi na DVI oraz kabel DVI/hdmi ( z jednej strony ta koncowka, a z drygiej druga ) czekam juz tylko na paczke .
jest to telewizor z Full Hd 1920x1080 . czy moja karta grafiki uciągnie np film w HD na tym telewizorze ? ( mam w najwiekszym hd filmy Ja Robot i Spiderman ) bo planuje podłączyć tv jako ekran główny ( nie tak jak to psize nvidia jako system 2 monitorów bliźniaczych podłaczonych obydwu do karty grafiki ( kazdy na inne wejscie ).
jesli wsyzstko dobrze podłacze to zobacze ekran windowsa na tv ? ( jak dostane w łapy przejsciowki i pokombinuje troche to bardziej opisze jesli cos nie bedize współgrać )
dzieki
pozdrawiam.
No - co my tu mamy?
Książkowy przykład młodzieży wychowanej na FPS-ach.
Sto razy na tym forum piszę najważniejszy w wyświetlaniu filmu HD jest zegar procka i najlepiej dwa jaja
Do płynnego wyświetlania FullHD kodowanego x.264 lub h.264 potrzeba min. Dwa jaja po 1.6GHz ok.1GB Ramu a grafa nawet moja Intel945 radzi sobie doskonale.
Z doświadczenia wiem, że najlepiej podłączyc TV do kompa jako jedyny monitor.
Pozdrawiam