Hobbit:Bitwa Pięciu Armii

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Lolek, ja ostatnio zrobiłem sobie upgrade LOTR z rozszerzonej bez dodatków do rozszerzonej z dodatkami. Czyli miałem wersję z dwoma płytami na film, a teraz mam wersję z pięcioma na film :) czyli tak samo jak Hobbity. Morda się cieszy, bo jak tak pobieżnie przejrzalem dodatki, to będą chyba pierwsze, które mam zamiar zaliczyć :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja wszystkie zaliczyłem zarówno z LOTR jak i z Hobbita a jest tego troszkę :) ja oglądam prawie ze wszystkich filmów dodatki ale tutaj są mega fajne rzeczy..

Bipo

Active member
Bez reklam
Odnośnie długości wersji roz. hobbita i władcy(kiedyś już o tym pisałem... ):
Sam władca w wersji rozszerzonej to 12godzin 6 płyt (728minut) + 15 godzin dodatków (9płyt), Hobbit 1cz. 183 minuty + Hobbit 2cz.186 minut + 185 minut 3cz. (przypuszczam)= 554 minut (9 godz. 23min.) Dodatki do Hobbita trwają 9,5 godziny 1cz. + 10 godzin 2 cz.= ok.20 godzin łącznie
Czyli łącznie film Hobbit + LOTR = 1282 minut (21 godzin 36minut) filmu.... Cyferki robią wrażenie...

Raccoon naprawdę warto obejrzeć te dodatki troszkę czasu one trwają ale może przebrniesz...;-)
Dodatki LOTR 15 godzin
Dodatki Hobbit 20 godzin

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Zamierzam obejrzeć :) szczególnie te o historii, Tolkienie, scenariuszu itd. A z technicznych to przede wszystkim kwestie operatorskie :)

Bipo

Active member
Bez reklam
U nas za 15 funciaków to nawet jednej części hobbita w wer. roz. 3d nie kupisz a co dopiero wszystkie 3. Obstawiam że za całość będzie cena wahać się w granicach 400-500zł

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale u nich też kosztuje 40 funciaków wszystkie 3 części to i tak mało ale na zdjęciach jest wersja zwykła a Henry pisze o 40 za 3d ...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Osobiście jestem bardzo ciekawy co w tych dodatkowych 30 minutach zobaczę ...:)
Tym bardziej że dla rozszerz. wersji dali kategorie R.

Do góry