Owszem, można przesuwać w pionie położenie napisów.Czy player ma możliwość wyświetlania napisów do filmów na czarnym pasku na dole ekranu? (gdy film jest z czarnymi pasami góra/dół). Można je dowolnie przesuwać ? Czcionkę można zmieniać?
Owszem, można przesuwać w pionie położenie napisów.Czy player ma możliwość wyświetlania napisów do filmów na czarnym pasku na dole ekranu? (gdy film jest z czarnymi pasami góra/dół). Można je dowolnie przesuwać ? Czcionkę można zmieniać?
Ale co tu ustawiać?
Play as kodi lub nie
Nie do końca tak. Wrapper jest konfigurowalny. W momencie odtwarzania należy wybrać klawisz Menu i mamy możliwość korygowania ustawień obrazu (i inie tylko).
Kupuje to co tańsze, a jak będziesz chciał to uaktualnisz.Witam.
Przeczytałem wszystkie strony tego wątku i mój początkowy entuzjazm wobec tego odtwarzacza nieco ostygł, mimo tego chyba go kupię... mam tylko pytanie, czy odpuścić sobie nugata i kupić wersje z 5.1 ( jest tańsza ), bo na razie niewielu wypowiedziało się na temat stabilności FW 2.0.4. ?
Ponownie skusiłem się update'em z 1.10 do 2.04 i to ogromny błąd. Kodi masakra
Ponownie skusiłem się update'em z 1.10 do 2.04
Bezproblemowo poszło z official frimware 1.10 do 2.04 ze strony HimediiCzy robiłeś update bez pośrednich firmware (2.01., 2.03) z jednego pliku firmware z 1.1 na 2.04, czy poszło bezproblemowo?