Dźwięk HD (np. Dolby True Hd) pójdzie tylko po HDMI. Po optyku tego nie osiąniesz
dzieki za odpowiedz
to nie mam co grzebac niech zostanie jak jest
Dźwięk HD (np. Dolby True Hd) pójdzie tylko po HDMI. Po optyku tego nie osiąniesz
Koledzy z kłopotami z ampli - może coś pomoże ten wątek.
Q5 and HDMI-CEC problem
Powiem Ci tak, wszystko zależy do czego będziesz go używał. Jeśli głównie do multimediów to nuc zostaje w tyle i to zdrowo, ale jeśli potrzebujesz funkcjonalności PC a filmy oglądasz sporadycznie i to tylko jakiejś małej przepustowości to wtedy nuc.Witajcie
Jestem tutaj nowy i mam do Was pytanie, mam nadzieje, że jako doświadczeni użytkownicy mi pomożecieInteresuje mnie zakup tego boxa, można go dostać za ok 900zł, ale czy nie lepszym rozwiązaniem byłby zakup pełnoprawnego mini-pc typu Intel NUC? Czy ten Q10 jest wart tych pieniędzy?
Ten Player nie ma obsługi hdmi cec. Problem rozwiązuje włamanie Pinu w kablu lub zakup takiego przejścia hdmi. Jak to wygląda masz w wątkach wcześniej.
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
tylko ta przejsciowka jest 1080p nie 4kZgadza się, temat wałkowany był dosyć długo parę stron wcześniej, wystarczy poczytać. Ja go rozwiązałem przejściówką, wszystko działa jak należy.