Zapisuje ale nic nie zmienia...No to spora różnica. Ale to też było w tym wątku nie raz.
Jak nie pamięta zmian, to dwukrotne naciśnięcie "home" po zakończeniu ustawień
Zapisuje ale nic nie zmienia...No to spora różnica. Ale to też było w tym wątku nie raz.
Jak nie pamięta zmian, to dwukrotne naciśnięcie "home" po zakończeniu ustawień
Oglądam tylko kanały filmowe.oglądając TuVN w weebtv na hajmediave no rights... bla bla hyhyhy) :
A czemu wybrales wifi ? Nie lepiej kablem skretka podlaczyc sie do sprzetu ? Przeciez po wifi to film 700mb chyba bedzie sie wysylac z 5 min nie mowiac juz o filmach hd 4.3 gb .
jeżeli dobrze kumam to urzadzenie kablem do tv mialbym podlaczyc ?
ale zostaje mi dylemat co z netem, bo nie mam mozliwosci ciagnac kabla do tego i stad wi-fi;
chyba ze cos zle rozumuje...
postanowilem go zresetowac przyciskiem upgrade.
mam pytanie odnośnie klawiatury bezprzewodowej?? Każda będzie działała z hd600a czy też należy na coś zwrócić uwagę??
a coś takiego?? | NOWA MINI KLAWIATURA BEZPRZEWODOWA RII 2.4GHz | (258185236 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Dotychczas podłączałem kilka klawiatur bezprzewodowych (radiowy moduł USB) m.in. Logitecha, A4Tech i Xpower i działały bez problemu.
Dokładnie tak. Szukam jakiejkolwiek metody odratowania go, ponieważ wrzucanie nowego firmware nie dziala:/Piszesz strasznie niejasno... Czy to powyższe ma znaczyć, że robiłeś upgrade znajdującego się na USB firmware (plik install.img) z pomocą tylnego przycisku reset i w tym momencie zabrakło prądu?