Na stronce: Brak jest firmware który wymieniasz jak ty go znajdujesz?
Czytam po chińsku
Na stronce: Brak jest firmware który wymieniasz jak ty go znajdujesz?
Nie spotkałem się z sytuacją, aby czegoś nie odtworzył. Przejrzyj ten wątek (to tylko 10 stron) są tu wszystkie uwagi.CHciałbym kupić ten odtwarzacz u małych chińskich łapek. Pytanko: czy odtwarza wszystko co w necie znajdę
czy nie lepiej np. Hiundaya lub arivę za parę złotych więcej ale z serwisem i polską gwarancją?
Szczęściarz. Mój A kula się już 10 dzień i ani widu.Dziś po 4 dniach od złożenia w Honkongu zamówienia mam odtwrzacz HD300B+.
Powiem krótko szok z jakości obsługi to mało powiedziane. Dziś po 4 dniach od złożenia w Honkongu zamówienia mam odtwarzacz HD300B+. Łączny koszt 420PLN z modułem Wifi. Dysk do odtwarzacza który zamówiełem w Polsce jeszcze nie dotarł.
Tyle o jakości obsługi. W weekend zrobię szybkie testy
Wbrew temu co napisałe Kirek50 pudełko nie ma polskiego OSD pomimo że sobie w menu takie ustawiamy. Menu jest zawsze po angielsku. Firmware najnowszy.
Udalo mi sie uruchomic sambe i wiem juz jak kopiowac pliki po lanie z PC na dysk wewnetrzny![]()
Uslugi sieciowe dzialaja az milo. Youtube m uouhu i inne.A jak usługi sieciowe? Działają?
mnostwo filmow HD po sieci mozna ogladac
bbs.himedia.com.au/index.php?topic=172.msg1644#msg1644