spiderspi napisał:Witam ja w kwestii tego dekodera. Jest tam wejście USB i do kabla sieciowego. Co mogę dzięki nim podłączyć?? Czy jest możliwe dodanie dekodera jako kolejnego urządzenia sieciowego i np. transmisję obrazu z komputera poprzez router - dekoder na tv??
janus13 napisał:Witam.
Czy jeszcze testuje w MPGE 4 w Warszawaie POLSAT SPORT oraz TVP HD.
pozdrawiam janus13
Dzień dobry! Jestem nowym użytkownikiem serwisujacroza napisał:Mam Logitech Harmony 555, działa bezproblemowo.
No niestety, tak właśnie jest. W pakiecie podtawowym cyfrowym HD jest tylko TVN HD i jak zauważyłeś jakość tego programu jest żałosna. Pozostałe: TVP HD, Polsat Sport HD i MTV HD są od 1 lutego płatne każdy z osobna.tennesseee napisał:Dziś w INEA'i powyłączali większość programów które myślałem ze będą w standardzie....
Mam pakiet podstawowy HD i z programów hd zostawili tylko TVN HD, za który trzeba dopłacać 5 zł miesiecznie.... to jakaś kpina, tym bardziej ze 90% programów w TVN jest w SD, a jak juz są wysokiej rozdzielczości to ich jakość jest mierna w porównaniu np. do materiałów nadawanych przez TVPHD....
Nie wiem co zrobić ale chyba zrezygnuje z tego łajna......
No i jeszcze jedna dziwna sprawa... do wczoraj miałem w kanałach MTV HD..... też mi wyłączyli....... ale co ciekawe nie ma go w żadnym z pakietów.... albo źle czytam albo mają totalny bałagan....
Co sądzicie o tym pakiecie podstawowym HD były 4 programy (mało bo mało - ale zawsze) a okazuje sie ze jest 1.....
Jak mozna pakietem nazwać 1 kanał :hmm: ????
Prawda, przepraszam za błądFatman_1 napisał:Tylko MTV HD jest płatne od 1.02 osobno.
Polsat Sport HD jest za darmo do końca czerwca 2009.
kolon788 napisał:Dekoder jest dobrej jakości, nie dziwie się że macie kiepski obraz, bo pewnie używacie kabli dołączonych do dekodera w kartonie.
Osobiście wydałem na przewody trochę kasy, szczególnie hdmi, który kosztował około 100 zł