Tak. Do niedzieli Canal+ jest odkodowany. U mnie zablokowany jest tylko Gol i jestem ciekawy, czy po prostu promocja nie dotyczy tego kanału, czy coś nie tak jest w UPC?Mam pytanie, jest teraz jakaś promocja w UPC?. Ponieważ dzisiaj przeglądam kanały a mam odblokowany pakiet Canal+
Orientuje się ktoś czy UPC wprowadzi jakieś promocje na święta? Nie ukrywam, że chodzi mi bardziej o internet. Telewizja mogłaby być w wersji mini
Zauwazyłem, że teraz mają jakąś "mikołajkową wyprzedaż" ale wg mnie to dość słaba oferta jak na okres świąteczny.
max hd + 25MB/s 120 zł
select + 25MB/s 105 zł
select + 5MB/s 90 zł
Liczyłem na coś w okolicy 80 zł z internetem 10-25MB/s i najsłabszą tv.
Te pakiety nie trafiły do mnie Jeśli wprowadzili tą promocję to już nie ma co liczyć na coś innego?
Jeśli tak to chyba trzeba będzie poszukać u konkurencji. Trochę szkoda bo wcześniej w innym mieszkaniu miałem z UPC i byłem zadowlony z internetu.
Orientuje się ktoś czy UPC wprowadzi jakieś promocje na święta? Nie ukrywam, że chodzi mi bardziej o internet. Telewizja mogłaby być w wersji mini
Zauwazyłem, że teraz mają jakąś "mikołajkową wyprzedaż" ale wg mnie to dość słaba oferta jak na okres świąteczny.
max hd + 25MB/s 120 zł
select + 25MB/s 105 zł
select + 5MB/s 90 zł
Liczyłem na coś w okolicy 80 zł z internetem 10-25MB/s i najsłabszą tv.
Te pakiety nie trafiły do mnie Jeśli wprowadzili tą promocję to już nie ma co liczyć na coś innego?
Jeśli tak to chyba trzeba będzie poszukać u konkurencji. Trochę szkoda bo wcześniej w innym mieszkaniu miałem z UPC i byłem zadowlony z internetu.
Szukaj, szukaj a jak znajdziesz to daj mi znać. 25 Mb z tv za 80 zł... Gościu nie ośmieszaj się bo to portal dla dorosłych a nie idealistów. Chyba, że najsłabszą tv nazywasz azart, zatem z 10 Mb możesz mieć za 71 zł., lub z pośrednim za 84,80
Szukaj, szukaj a jak znajdziesz to daj mi znać. 25 Mb z tv za 80 zł... Gościu nie ośmieszaj się bo to portal dla dorosłych a nie idealistów. Chyba, że najsłabszą tv nazywasz azart, zatem z 10 Mb możesz mieć za 71 zł., lub z pośrednim za 84,80
To nie jest pakiet "max hd" tylko "max" bez HD (kliknij opis usługi).
Też śledze oferty UPC czekając na coś lepszego. W końcu Mikołaj to Mikołaj myśle że przed świętami będzie jeszcze LEPSZA oferta, no ale zobaczymy.
Tak na marginesie kończy mi się umowa z Cyfrowym Polsatem i zastanawiam się bo w grudniu
będe brał internet z UPC czy brać też pakiet TV HD od UPC czy zostać przy C.P.??
Który z nich ma lepszą jakość obrazu? jest widoczna różnica?
Pozdrawiam
Od 23 listopada do 17 grudnia 2010 roku w telewizji kablowej sieci UPC Polska trwa promocja "Ciesz się Premium UPC", w ramach której abonenci telewizji cyfrowej UPC mogą uzyskać darmowy dostęp do pakietów Canal+ oraz FilmBox aż do 18 grudnia 2010 roku.
Promocję można aktywować przez kontakt z Telefonicznym Biurem Sprzedaży UPC. Co ważne - jak zapewnia operator - po zakończeniu promocji pakiety zostaną automatycznie deaktywowane.
Dla kogo promocja?
Promocja skierowana jest do klientów, którzy "są lub stają się abonentami organizatora promocji w zakresie wybranej Usługi Telewizji Cyfrowej: Pakiet Select HD, Pakiet Select HD z nagrywarką, Pakiet Max HD, Pakiet Max HD z nagrywarką w ramach promocji: "Najlepsza" (2010-7), "Mistrzowska" (2010-2), "Wielki hit cenowy" (2010-4), "Mikołajkowa wyprzedaż” (2010-1), "Cyfrowa rozrywka" (2010-3), oraz na dzień przystąpienia do promocji nie są abonentami organizatora Promocji w zakresie cyfrowego Pakietu Premium Canal+ ani Pakietu Premium Filmbox".
Nie można sobie ustawić kanałów w dowolnej kolejności?Miesiąc temu stałem przed identycznym dylematem i ze względu na internet zdecydowałem się UPC. Dla mnie nie ma żadnej różnicy co do jakości programów, jedynie trzeba się przyzwyczaić do nowego układu kanałów. Wziąłem od UPC paczkę MaxHD + 10 Mbit net. Za wszystko płace 112,50zł.
Miesiąc temu stałem przed identycznym dylematem i ze względu na internet zdecydowałem się UPC. Dla mnie nie ma żadnej różnicy co do jakości programów, jedynie trzeba się przyzwyczaić do nowego układu kanałów. Wziąłem od UPC paczkę MaxHD + 10 Mbit net. Za wszystko płace 112,50zł.
Są ustawione na sztywno. Ale jest taka opcja ulubione, która pozwala je dodawać do swojej listy. Tylko nie wiem jak to dokładnie działa bo jeszcze się tym nie bawiłem. Mam wydrukowaną listę ich kanałów z nr na dekoderze i w ten sposób se radzęNie można sobie ustawić kanałów w dowolnej kolejności?
bzyq- piszesz że nie widzisz różnicy a co miałeś przed UPC Cyfrowy Polsat? (oby tak było, jakość wizji jest dla mnie ważna)