marcink121
New member
Wiadomo może czy UPC zamiaruje wprowadzić po Jetix Play jakiś inny kanał dla dzieci np. BBC CeeBeeBies przydał by się.
Wracam po urlopie, a na forum kompletna cisza ... sezon ogórkowy. Wakacje, czy po ostatnich zmianach z internetem i dodaniu Filboxów na razie nie ma o czy pisać?
Wracam po urlopie, a na forum kompletna cisza ... sezon ogórkowy. Wakacje, czy po ostatnich zmianach z internetem i dodaniu Filboxów na razie nie ma o czy pisać?
Ofeta UPC jest stale rozbudowywana, więc i klienci zadowoleni - nie narzekają. Chociaż zapewne są tacy, co to im źle . Ja tam czekam jeszcze na Eurosporty HD i paczkę telewizji "n", wtedy ludzie od programingu będą mogli odsapnąć
Ja czekam kiedy UPC wprowadzi pakiet: Canal+, HBO, Cinemax, FilmBox w cenie 50 zł
Stwierdzam, że UPC nie promuje klientów kupujących więcej niż jeden filmowy pakiet Premium. Mam obecnie HBO, Canal+ i Super HD. Jestem zainteresowany pakietem FilmBox, ale nie w cenie 10 zł, przy posiadanej już ofercie.
Może UPC powinna wziąć przykład z Vectry na promocje kanałów Premium, nawet jesli miałaby dotyczyć ona tylko pakietów filmowych (bez Super HD):
- dowolny Premium x 2 = 39,90 zł (19,95zł za sztukę)
- dowolny Premium x 3 = 44,90 zł (14,97zł za sztu
- dowolny Premium x 4 = 49,90 zł (12,48zł za sztukę)
Racja, też uważam, że zmiany i nowości powinny być co tydzień. Całkowicie do bani to upc.
to jest forum hdtv, nie internet+telefon
filmbox jest bardzo niszowym kanalem, disney jest dla dzieci, my od lata 2008 czekamy na eurosport HD.
tu nie chodzi o marudzenie na UPC, ale pokazywanie w jakim kierunku chcemy widziec rozwoj oferty.
My to znaczy kto Towarzyszu Logoth? Niech partia pozna nasze szeregi. Bo tylko z nami kraj czeka świetlana przyszłość. A upc i karłom reakcji mówimy stanowcze nie.
w jaki sposob dyskusja o kanalach telewizji doprowadzila Cie do mysli o partii to dla mnie tajemnica. powinienes sie leczyc jesli takie mysli wkradaja sie 21 lat po transformacji.
a 'my' znaczy okolo polowy postujacych tu, na facebooku i media2. zapewniam cie, ze nie upominam sie na forum o eursport z innych kont, wiec mam podstawy by mowic 'my'
filmbox to tylko kolejna pozycja hd w statystykach.
dzisiaj włączono vod w kielcach. widać że oferta telewizyjna jest cały czas rozszerzana i do jesieni jeszcze wiele się może wydarzyć.
tutaj można oglądnąć eurosport hd w najbardziej emocjonującym momencie:
Polacy zdobywają 2 medale na 800 metrów w Barcelonie - Joe Monster
i co sądzicie o jakości?
radecki napisał:...Na stronie upc.pl przy promocji Super HD nadal jest link do poprzedniego regulaminu - z 15 zł
no i własnie powołując się na ten regulamin udało mi się dziś zamówić Super HD w promocyjnej cenie 15 zeta za 6 msc choć poczatkowo była lekka konsternacja i konsultacja poza linią tel. a potem oczywiście zgoda, że skoro regulamin mówi...to mówi)
wniosek? należy dokładnie czytać regulamin promocji)
pozdro dla wszystkich...