Pojawilo sie juz tez EPG przy tych kanalachprogramy FILMVOX test 3,4,5 i 8 gotowe do emisji w klazdej chwil pozostale zapowiadane programy znajda sie w ofercie do konca sierpnia
no i pojawiły się zapowiadane filmboxy 470-473.
ale na razie to tyle.
no i pojawiły się zapowiadane filmboxy 470-473.
ale na razie to tyle.
Szału nie zrobili... A tak Brodacz szumu narobił...
I to jest to o czym pisałem... najlepiej za darmo wszystko dostać. Za 90 był net 25 jest 50 mb - źle ? WSZYSTKIE nowe promocje też dają ceny niższe od poprzednich. A z SHD można w ciągu miesiąca zrezygnować. Ciekawe co sobie wyobrażałeś ?
NIe wszystkie! Wcześniej było - Telewizja cyfrowa Max z nagrywarką i HD + Internet 25 Mb/s = 135 złWSZYSTKIE nowe promocje też dają ceny niższe od poprzednich.
Jest taniej ogólnie, jedynie SHD wzrósł z 15 na 20 zł ale za to na zawsze.
Na media2 tak napisali nie posiłkuję się oficjalną stroną UPC bo tam tego nie znalazłemA skad masz informacje ze dodanie nagrywarki do pakietu MaxHD+25Mb/s (119,50) kosztuje 20 PLN? Na stronie UPC tylko z netem 50Mb/s wystepuje MaxHD z nagrywarką
A skad masz informacje ze dodanie nagrywarki do pakietu MaxHD+25Mb/s (119,50) kosztuje 20 PLN? Na stronie UPC tylko z netem 50Mb/s wystepuje MaxHD z nagrywarką
Zamieniając 25 Mb na 50 Mb masz automatycznie upload 5 Mb, więc jak to nie szybciej ?Nie chce nic za darmo. Ale jakieś nowe kanały TV mogli by wrzucić choćby Eurosport HD albo jak dla mnie Rebel TV. Dotychczas miałem 10Mbit/s za 99zł w innej sieci takiej lokalnej i mi wystarczał a teraz mam za no trochę więcej niż polowe 25Mbit/s i więcej to mi nie potrzeba. Mogli by co najwyżej zwiększyć Upload a nie koniecznie zmniejszać cenę bo na co komu 120Mbit transfer to mnie ciekawi.. Bo dobrze było by jeśli mogę od brata film z wakacji pobrać w locie praktycznie to dobrze było by żeby brat też mógł ten film łodemnie w locie pobrać..
Zamieniając 25 Mb na 50 Mb masz automatycznie upload 5 Mb, więc jak to nie szybciej ?