Brodacz, na media2.pl nie ma żadnej nowej informacji odnośnie UPC.Jeśli do tej pory nie zauważyłeś, że nie jestem tu dla zabawy to zobaczysz to w czwartek. Albo jutro w media2.pl
aktual;nie nie sa prowadzone przygotowania do zwiekszenia przepustowosci wiec spokojnie w internecie zmian nie bedzie. a co do telewizji cyfrowej pokaze czas nie ma sie czego nakrecac....
Spoko,przeciez Brodacz wczoraj nam napisal ze mozemy przygotowac sie juz na zalew nowych kanalow ale raczej jeszcze za kilka tygodni,choc mysle ze conajmniej kilka pojawi sie jeszcze w lipcu.
Infa, jakie zapodałem w ostatnich dniach były podpuchą na mojego informatora. Już nie pracuje a informacje są FAŁSZYWE (szczególnie te o necie i nowych promocjach). Będę szukał nowych źródeł, jak znajdę to wrócę na forum. Obawiam się, że po takiej czystce (to 2-ga w tym miesiącu za upływ danych) nikt nie będzie chciał się wychylać. Koleś będzie miał dłuższy urlop a Wy spokój ze mną. Pa.
Nie przesadzajcie z tym entuzjazmem w sprawie brodacza, nie ważne jak kto zaczyna ale jak kto kończy Poza tym brodacz nie pożegnał się z nami na zawsze.
Według mnie zachował się OK wyjaśniając całą sytuację.
Masz rację, podpuszczał nas, organizował zgadywanki, wyznaczał terminy w których się łaskawie wypowie ... też mnie to wqurw... ale jak przyznał skąd brał swoją wiedzę to wiele się wyjaśniło...Może zachował się ok. na końcu swoich wypowiedzi, ale wcześniej drwił sobie w sposób perfidny i wyrachowany z uczestników forum, a to go dyskryminuje na zawsze.