Ten moloch (UPC) jest "szybki", trzeba przyznać. Właśnie mi przysłali komunikat o dołączeniu do oferty TVP HD i TVP Sport
Ciekawe kiedy poinformują o dołączeniu TVP Historia
Ten moloch (UPC) jest "szybki", trzeba przyznać. Właśnie mi przysłali komunikat o dołączeniu do oferty TVP HD i TVP Sport
A u mnie jest jakiś problem z POLSAT HD. Jak przełączam z kanału 4 na 5 to przeskakuje od razu na 6 jakby 5 nie było. Jak wcisnę 5 to jest ale przez chwile podało że nie mam dostępu do tego kanału..
od godz 14tej zwiekszyła sie ilość testów o kolejne 7 pozycji więc widać że nowe pozycje wejdą do oferty niebawem juzchoc nie bedzie ich ponad 24 jak ktos tu dośc zabawnie pisał
UPC ujednolica ofertę dostępu do Internetu - UPC - Media2.pl
Potwierdzam problem z Polsatem HD, po przełączeniu kanału z 4 przeskakuje od razu na 6. Wciskając 5 na pilocie odpala Polsat HD bez problemu.
...co do Polsat Hd dowiedziałem się że kanał ma przejść na 100% w hd i prawdopodobnie dlatego nie działa u nie których jeżeli jednak to problemy techniczny to z małym opóżnieniem przejdzie na 100% hd góra do końca Sierpnia
Pozdro
Witam,
Czy podczas dziesiejszych meczy mieliście problem z obrazem na TVP HD?
U mnie (Kraków) chwilami obraz nie był płynny, tak jakby ktoś co chwilę stop klatkę robił.