Po Internecie krąży lista, która sugeruje poszerzenie pakietu SUPER HD o następujące kanały:
kanał nr 110 - BBC HD
kanał nr 376 - DISCOVERY HD SHOWCASE
kanał nr 381 - ANIMAL PLANET HD
kanał nr 496 - MGM HD
kanał nr 497 - N FILM HD
kanał nr 498 - N FILM HD 2
kanał nr 554 - N SPORT HD
kanał nr 565 - EUROSPORT HD (EuroSport w SD trafi na kanał 564)
kanał nr 567 - EUROSPORT 2 HD"
Nie wiadomo czy prawdziwa, ale coś może być na rzeczy...
nFilm HD zwiększy zasięg w kablu - nFilm, nFilm HD, film, telewizja kablowa, UPC, Vectra, Toya - Media2.pl
Coś zbyt piękne to mi się wydaje aby było w pełni prawdziwe, przecież to by oznaczało że UPC ma wszystko co istotne w HD!! Ale wtedy wiedziałbym za co płacę 25 zł za super HD, nawet jeśli nfilmy byłyby w dodatkowym pakiecie premium!!
Po Internecie krąży lista, która sugeruje poszerzenie pakietu SUPER HD o następujące kanały:
kanał nr 110 - BBC HD
kanał nr 376 - DISCOVERY HD SHOWCASE
kanał nr 381 - ANIMAL PLANET HD
kanał nr 496 - MGM HD
kanał nr 497 - N FILM HD
kanał nr 498 - N FILM HD 2
kanał nr 554 - N SPORT HD
kanał nr 565 - EUROSPORT HD (EuroSport w SD trafi na kanał 564)
kanał nr 567 - EUROSPORT 2 HD"
Nie wiadomo czy prawdziwa, ale coś może być na rzeczy...
nFilm HD zwiększy zasięg w kablu - nFilm, nFilm HD, film, telewizja kablowa, UPC, Vectra, Toya - Media2.pl
Chodzi o to, żeby było z czego wybrać.Wszyscy sie cieszymy, gdy przychodza nowe programy, nowe pakiety, ale ... Czy Wy (ludzie dorosli, pracujacy, prowadzacy tzw normalne zycie) macie w ogole czas to ogladac ?
Płacimy dużo pieniędzy (abonament UPC) aby mieć wybór...to kosztuje...niestety.Wszyscy sie cieszymy, gdy przychodza nowe programy, nowe pakiety, ale ... Czy Wy (ludzie dorosli, pracujacy, prowadzacy tzw normalne zycie) macie w ogole czas to ogladac ?
@piotrekkater- U mnie jest tak samo , niestety jest to wina telewizora , powolnie zmienia roździelczość dlatego masz przez pare sekund czarny obraz,sprawdzalem na drugim telewizorze i obraz się normalnie przełącza z HD na SD i na odwrot. Na pewno nie jest to wina dekodera
Ja mam dekoder PACE. Czy u was takze zawsze gdy wlaczycie tv zamiast rozdzielczosci 1080i w tv jest rozdzielczosc 560p pomimo iz w dekoderze jest 1080i? U mnie tak jest i musze zawsze najpierw ustawic w dekodzerze rodzielczosc 760p ,a potem ponownie na 1080i aby przelaczylo sie na ta rozdzielczosc.Co ciekawe gdy wylacze tylko sam tv lub dekoder i ponownie wlancze ktores z urzadzen rozdzielczosc jest prawidlowa,problem pojawia sie gdy wyloncze oba urzadzwnia i ponownie je wloncze.
zmien dekoder na 1080i lub 720p zamiast 'auto' i bedzie duzo szybciej. jedynie auto zoom w telewzorze nie będzie dzialal, ale komfort pracy lepszy
Jakie zmiany cos nowego do nas dołaczy?Znowu korzystne zmiany w UPC. Ponieważ jak zwykle będą dotyczyć tylko nowo podłączanych nie będę o nich pisał by Was nie drażnić.