Tylko tyle masz do powiedzenia?Na żądanie to może być przystanek autobusowy. Filmy co najwyżej na życzenie.
Tylko tyle masz do powiedzenia?Na żądanie to może być przystanek autobusowy. Filmy co najwyżej na życzenie.
Wiem tylko tyle co wyczytam na forach. Nigdy nie pracowałem i nie pracuję w UPC.
Na żądanie to może być przystanek autobusowy. Filmy co najwyżej na życzenie.
Brodaty ignorancie, nie pisze się >wyczytam< tylko "co przeczytałem"
Nie ucz innych jeżeli sam masz braki w j. polskim :fool:
Przemyśl to na przyszłość.
Radzę najpierw rozszerzyć wiedzę nt trybów w języku polskim i sprawdzić czym różni się słowo przeczytać od wyczytać. Co do "na żądanie" to faktycznie tak nazwali. Chwali im się to (w wersji bardziej zrozumiałej dla ciebie: Należy im się za to pochwała).
<==========================================================>Witam, posiadam w tej chwili analog i przymierzam się powoli do cyfry z nagrywarką. Mam w związku z tym kilka pytań:
1. Czy dysk twardy (dekoder Philips) w nagrywarce cały czas pracuje czy tylko jak nagrywam no i czy w ogóle ten wiatrak chodzi głośno i czy się zatrzymuje jak przełączamy dekoder na standby.
2. Czy po podpięciu dekodera do TV LCD kablem HDMI obraz na kanałach SD jest gorszy (bo wtedy nie działają te ulepszacze obrazu).
3. Czy można sterować formatowaniem obrazu w TV pilotem od UPC.
Witam, posiadam w tej chwili analog i przymierzam się powoli do cyfry z nagrywarką. Mam w związku z tym kilka pytań:
1. Czy dysk twardy (dekoder Philips) w nagrywarce cały czas pracuje czy tylko jak nagrywam no i czy w ogóle ten wiatrak chodzi głośno i czy się zatrzymuje jak przełączamy dekoder na standby.
2. Czy po podpięciu dekodera do TV LCD kablem HDMI obraz na kanałach SD jest gorszy (bo wtedy nie działają te ulepszacze obrazu).
3. Czy można sterować formatowaniem obrazu w TV pilotem od UPC.
Dziękuję za odpowiedzi. No to chyba sobie daruję, teraz mam bardzo dobry obraz na wszystkich kanałach, specjalnie kupiłem 4 lata temu taki TV żeby na analogu ładnie odbierał (Philips 32PFL5322 z Pixel Plus HD), do nagrywania mam nagrywarkę DVD. Co mi to da że zmienię na cyfrę jak i tak oglądam najczęsciej programy SD (TVN, TVP) a dodatkowo żeby włączyć TV musiałbym uruchamiać komputer z HDD i chłodzeniem a obraz taki sam, opłata wyższa, większy pobór prądu. Chyba za wcześnie jeszcze na to, może jak większość programów będzie HD to wtedy będzie to miało sens.
Pozdrawiam
bzdura miesiac temu zakladali u mnie kablowke i dwa razy monter podchodzil z philipsem dopiero za trzecim razem przyszedl z cisco - dzwoniac na party line slyszalem za kazdym razem ze nie ma wybieraniaA czy zauważyłeś, że obecnie nowym klientom są wydawane niemal wyłącznie bezwiatraczkowe Cisco ? Czemu zakładasz, że akurat Tobie trafi się Philips ?
Dziękuję za odpowiedzi. No to chyba sobie daruję, teraz mam bardzo dobry obraz na wszystkich kanałach, specjalnie kupiłem 4 lata temu taki TV żeby na analogu ładnie odbierał (Philips 32PFL5322 z Pixel Plus HD), do nagrywania mam nagrywarkę DVD. Co mi to da że zmienię na cyfrę jak i tak oglądam najczęsciej programy SD (TVN, TVP) a dodatkowo żeby włączyć TV musiałbym uruchamiać komputer z HDD i chłodzeniem a obraz taki sam, opłata wyższa, większy pobór prądu. Chyba za wcześnie jeszcze na to, może jak większość programów będzie HD to wtedy będzie to miało sens.
Pozdrawiam
Mam pytanko w dekoderze philips z nagrywarka mozna nagrywac jednoczesnie 2 programy a 3 ogladac czy nagrywac mozna 3 programy jednoczesnie bo sa rozne opinie?