Witam, A propo osób pracujących na stanowisku konsultanta, to jedna Pani zapewniała mnie, iż podwyżka 5 zł abonamentu dotyczy wszystkich klientów - tych ze stażem i tych co dopiero kupuja usluge UPC. Mówiła mi, że 105 zł dotyczy wszystkich a wg mnie to podwyzka jest dla starych Klientów (z powodu posiadania więcej niż 3 kanały HD w standardzie)
Hmm, ale chyba tylko tych którzy nie mają umowy terminowej? Sprawdziłem z ciekawości u siebie i MAX HD mam za równe 100,00 PLN...
Mi akurat oglądanie sportu powiewa, szczerze mówiąc dużo bardziej ciekaw jestem tego czy UPC wprowadzi w końcu BBC CBeebies - bo jak na razie to ten program jest dostępny tylko w cyfrowym polsacie
A UPC chciałbym pochwalić za to, że przy okazji wprowadzenia TVP HD w końcu poukładali kanały i nie trzeba rzucać z rękawa kanałami typu 336/320 tylko spokojnie sobie wybrać to co się chce oglądać.
Brakuje tylko możliwości ustawiania programów po swojemu albo stworzenia listy szybkiego dostępu - w każdym razie nie mam tego w Cisco.
A, jeszcze jedno - ostatnio wkurzyło mnie to, że durne Cisco blokuje sygnał video na eurozłączu gdy podłączone jest HDMI... Po jaką cholerę to robią?