tomek_fcb napisał:http://media2.pl/media/58998-nfilm,-nsport-i-mgm-hd-trafia-do-kablowek.html
Na to czekam bardziej niż na jakieś vod
w UPC to chyba za 10 lat o ile w ogóle
tomek_fcb napisał:http://media2.pl/media/58998-nfilm,-nsport-i-mgm-hd-trafia-do-kablowek.html
Na to czekam bardziej niż na jakieś vod
Po tym co się osttanio na rynku dzieje to się z Tobą zgodzę. Może jednak w końcuuuuuuuuuuuu będzie inaczejsquad05 napisał:w UPC to chyba za 10 lat o ile w ogóle
chato.pl napisał:W grudniu 2009 roku telewizja kablowa UPC Polska wprowadzi do swojej oferty VOD, czyli usługę wideo na życzenie. Z materiałów rozsyłanych do klientów wynika, że koszt filmów będzie wynosił 6 zł, a zamówionych materiałów nie trzeba ściągać na dysk ...
więcej => http://media2.pl/media/59099-vod-w-upc:-6-zl-za-film-bez-sciagania-na-dysk.html
ani słowa o HD
.
Oprócz filmów (m.in. premiery, megahity, dla dzieci, dla dorosłych), wśród propozycji znajdą się także wybrane programy telewizyjne oraz popularne seriale dostarczane przez nadawców kanałów telewizyjnych. W ofercie dostępne mają być także pozycje w jakości HD.
opuznienie to itak juz od dawna ma UPC ogromne..tomek_fcb napisał:Zgadza się ale z doświadczenia wiadomo, że jak wprowadzą VOD to kolejne kanały będą dodawane z większym opóźnieniem, kwestia marketingu
mtbiker napisał:Witam,
Małe pytanie, bo nie chcę się potem zawieść...
Jestem przyzwyczajony do jakości, obsługi dekodera i ogólnie poziomu N-ki, bo taką telewizję miałem w poprzednim miejscu zamieszkania. Teraz jestem skazany na UPC i w środę mi to montują (zażądałem Cisco), a dokładnie MAX HD z C+. Jakie będą moje wrażenia? Mocno odczuję różnicę w jakości i obsłudze?
Odpowiedzcie proszę, chcę się odpowiednio nastawić, a jak na razie mam resztki nadziei, że będzie ok.
Zazdroszczę Ci tego skazania bo mnie wciąż nie chcą skazać...mtbiker napisał:Witam,
Teraz jestem skazany na UPC
mtbiker napisał:Witam,
Jestem przyzwyczajony do jakości, obsługi dekodera i ogólnie poziomu N-ki, bo taką telewizję miałem w poprzednim miejscu zamieszkania. Teraz jestem skazany na UPC i w środę mi to montują (zażądałem Cisco), a dokładnie MAX HD z C+.
plesniak napisał:A dlaczego Cisco. Nie znam osoby która chwaliłaby Cisco. We wszystkim jest gorszy od Philipsa. Co do jakości to są ludzie którzy twierdzą że Nka ma lepszy a są tacy co twierdzą że UPC ma lepszy
Dekodery UPC są parowane z kartami więc nie ma możliwości aby użyć modułu CI w zastępstwie dekoderaleszek2401 napisał:Witam,
Jestem tu nowy, więc proszę o wybaczenie, ale info na swój problem na forum nie znalazłem. Planuję w najbliższym czasie przejść z Astera na UPC cyfrowy (z HD) , a jednocześnie chcę kupić TV LCD. Słyszałem, że istnieje możliwość zamiany oryginalnego dekodera na coś innego, do czego wkłada się kartę abonencką, a całość wtyka w jakiś slot w TV. Zawsze to ogranicza ilość pudełek do odkurzania i luźnych kabli. Na jakimś forum czytałem o tym w odniesieniu do cyfrowego Polsatu. Czy to prawda, czy takie sobie bajanie? A jeśli prawda, to czy z UPC też to ma szanse przejść? Jak do nich zadzwoniłem, to mnie wyśmieli... Ale temu się nie dziwię. Jeśli tak można, to jakie warunki muszą zostać spełnione?
Pozdrawiam.
L.
Dekoder HD Cisco jest szerszy od PhilipsaNiEb0 napisał:@plesniak:ale z kolei Cisco o wiele mniejszy jeśli chodzi o wymiary.
pomęczę technika jak przyjdzie ...zsoi3 napisał:chato.pl - moze przelozycie dyski?
a MediaBox nie jest czasem oplombowanyzsoi3 napisał:poza tym - mozesz wyjac dysk i zrobic kopie pod linuxem poleceniem dd. potem przywrocic na nowy dysk.