mp_lasso napisał:A kto Ci powiedział, że kanały SD będą wyglądać lepiej na dekoderze HD niż na dekoderze SD?
Angus napisał:Nie zrozumielismy sie do konca... CHodzilo mi o porownanie np. HBO z HBO HD czy widzicie az tak bardzo duza roznice??....Zauwazylem ze TVN HD ma slaba jakos TVS Silesia HD ladniej wyglada.
juzeg76 napisał:szlag trafia czlowieka , ze w UPC jeszcze nie ma ES HD
kemot80 napisał:Posiadam w tej chwili kablówkę z UPC analog, i mam zamiar kupić tv LCD Sony KDL-26S5550 wcześniej myślałem o LG ale chyba zdecyduje się na tego Sony, czy obraz nie będzie do bani przez to ze mam telewizję analogową a tv jest HD Ready?
PCet napisał:Dzisiaj dostałem od UPC na maila informację o tym, że od grudnia w Warszawie wchodzi VoD. (dodatkowo jeszcze jakieś promocje w stylu 3 za 2 itp).
Od stycznia zmianie ulec ma w związku z tym regulamin usług.
Cytuję:
UPC NA ŻĄDANIE to:Aby sprawdzić, czy usługa jest już dostępna, należy nacisnąć przycisk On Demand na pilocie.
- hity filmowe, najlepsze programy telewizyjne, filmy dla dzieci oraz klasyka kina, a także filmy dla dorosłych,
- natychmiastowy dostęp – wystarczy nacisnąć przycisk na pilocie, bez konieczności dzwonienia i wysyłania SMS-ów,
- wkrótce także nieemitowane seriale i dostęp do przegapionych programów.
Przecież jedno nie wyklucza drugiegotomek_fcb napisał:Mam gdzieś to VOD! Dawać więcej kanałów HD!!!
biopal123 napisał:w sieci VECTRA to maja dobrze,wkrotce dostana cala paczke filmboxow z filmbox hd,bedzie to juz 13 kanal hd w tej sieci.
A czy uważasz, że filmy w vod nie będą HD ? To, że w innych kablówkach nie są to nie znaczy, że w upc też...tomek_fcb napisał:Mam gdzieś to VOD! Dawać więcej kanałów HD!!!
Zgadza się ale z doświadczenia wiadomo, że jak wprowadzą VOD to kolejne kanały będą dodawane z większym opóźnieniem, kwestia marketinguchato.pl napisał:Przecież jedno nie wyklucza drugiego
.
Oczywiście, że będą tylko mnie to akurat nie interesuje. Filmy w hd mam w sieci i to styknie z VOD nie będę korzystać, jak dla mnie to strata pieniędzy.brodacz napisał:A czy uważasz, że filmy w vod nie będą HD ? To, że w innych kablówkach nie są to nie znaczy, że w upc też...