Przenoszą siedzibę ?biopal123 napisał:podobno od wrzesnia w UPC nastopia wielkie zmiany....![]()
Przenoszą siedzibę ?biopal123 napisał:podobno od wrzesnia w UPC nastopia wielkie zmiany....![]()
tez tak amm od czasu do czasu lub jak wejde w przewodnik i z niego wroce doSzymon91 napisał:Lasso, ale to dziwne, bo to zależy tylko od programu na NG jedne ładnie a inne nie... Aha i zauważyłem, że jak długo oglądam kanał HD to potem jak przełącze na SD to się zacina dopoki nie wyłącze i włącze dekoder'a. Jeśli wróce z powrotem na kanał HD to nic się nie zacina tylko przy przejści hD-sD
biopal123 napisał:podobno od wrzesnia w UPC nastopia wielkie zmiany....![]()
biopal123 napisał:no pisza przeciesz otym np.na forum media swiat czy takze na media 2 pl i dvb news pl,maja wejsc nowe promocje,kanaly,vod i internet 100 mega![]()
gryzio napisał:Jesteś pewien że chcesz te nowości zobaczyć?
Jako nowy kanał HD ma ponoć wejść jakiś kanał dla miłośników i miłośniczek szydełkowania - jakoś HD ma tam zdecydowane znaczenie żeby było dobrze widać wzorki...
I słyszałem też coś o jakimś Chess TV![]()
yacek _b napisał:tja DOMO , kolejny szajs o kiepskiej jakości obrazu
Zapewniam Cię, że 90 % ludzi w marketingu UPC to niekompetentni mierni ale wierni. Pracowałem, wiem... W pewnym momencie nie było nikogo z wykształceniem marketingowym !!! Do dziś wolą się nie wychylać z nowymi propozycjami by komuś nie podpaść. Nie po to przyjechali z pipiduwek do W-wy aby żebrać, lecz by po królewsku zarabiać te 3k na rękę.juzeg76 napisał:Za to mamy Eurosport 2 w 16/9 , mnie juz tez krew zalewa z tym ES HD ile mozna czekac , czy oni tego nie potrafia załatwic , czy poprostu nie chca szlag mnie juz trafia , a zaraz mistrzostwa w lekkiej atletyce znowu bede ogladal rozszerzone dupy .......