babus napisał:Czy przy konfiguracji przez internet znajdę w bazie Logitecha mediabox UPC
chato.pl napisał:znajdziesz ...
szukaj "Philips DCR-8111"
Dodają najpierw płatne kanały coby wyciągnąc wiecej kasy od abonentów...juzeg76 napisał:no nie wymagajmy za dużo ....dopiero połowa roku a juz pakiet Sport , Pakiet sex az sie boje pomyslec co przyniesie nastepne pólrocze .....
miras11 napisał:Czy wiadomo coś na temat nowych promocji w UPC? Wszystkie poprzednie były do końca czerwca?
Dlaczego uważasz, że na forum otrzymasz bardziej kompetentne odpowiedzi niż od osoby, u której zamawiałeś ? Narzekasz, zanim cokolwiek Ci podłączono. Najpierw dowiedz się wszystkiego a potem podejmuj decyzję o zakupie. Żałowałeś 8-10 zł na dodatkowe 2 kanaly HD i 23 SD a masz nadzieję, że może jest coś więcej w Selekcie. Na takie fora z reguły nie wchodzą użytkownicy zadowoleni, tylko ci, którzy poszukują pomocy, zatem nie zakladaj, że i twój dekoder będzie lipny. Ja mam opcję multiroom i oba działaja bez zastrzeżeń.Mane napisał:czytajac akcje z dekoderem HD nie wiem czy smiac sie czy płakac bo od przyszłego piatku bede jednym z nowych uzytkowników tego "cudenka" strach sie bac
czy w pakiecie select sa tylko 3 kanały HD podane na stronie czy moze doszło ich wiecej np tvp hd itp??
powinienem zaopatrzyc sie w jakies nowe kable czy przy inst wszystko maja?