Telewizja kablowa UPC Polska powiększyła swoją ofertę o nowy kanał informacyjny - France 24. To jednak nie koniec zmian. Z cyfrowej oferty UPC Polska został wycofany natomiast kanał TVE.

Niestety ale trzeba się do tego przyzwyczaić. Też wkurzało mnie to trochę na początku. Teraz po roku nie widzę już tej różnicyyacek _b napisał:Teraz najważniejsze i prosze się nie śmiać- podłaczyłem dekoder przez HDMI i przez Euro -RGB , moim skromnym zdaniem kanały " zwykłe " są ostrzejsze przez kabel euro , bardzo byłem zdziwiony jak na TVN 24 widziałem troche miękki obraz ( widac to bardzo było na napisach ).
W upc dodatkowo sygnał analogowy dla innych telewizorów i możliwośc nagrywania czegos innego niz sie ogląda (2 kanalow) poza tym stracisz 10 % upustu na net a jak mieszkasz w W-wie to na www.upc.waw.pl od całosci dostaniesz 20 % procent zniżki i net 15 Mb i jeszcze w cenie telefon a cena na zawsze.qrak01 napisał:Plusy UPC: doplacam 23 PLN (suma: 113) i mam caly pakiet CANAL+...a zamiast MTV i EUROSP mam History, History HD,TVN HD ,wszystkie polsaty i dla dzieci wiekszy wybor bajek ....
poki co chyba jednak sprzet UPC polezy spokojnie na polce.
Twój TV może przyjąć taki format, dltego oznaczony jest logo HD Ready. Wyświetla go jednak w 720 liniach, czyli dokonuje konwersji.yacek _b napisał:[...]ps. ale kurcze na stronie panasonica w danych technicznych niby podają w dostepnych formatach 1080 ...
ziggy23 napisał:To resetowanie to raczej nie jest update. Ja od pewnego czasu mam to samo. Jest to na bank awaria sprzętu...