Czy Bytom (woj. śląskie) jest objęty rejonem konkurencji?upctechnical napisał:nie miałem ostatnio okazji tu zajrzeć (urlop), ale jeśli chodzi o cennik to jeśli w miejscu gdzie mieszkacie jest jakiś inny dostawca netu czy TV to dla UPC są to tzw. rejony objęte konkurencją i tu niespodzianka od 01.10.2008
przykład
mediaBoxHD select + Internet 2Mb za 69zł
mediaBoxHD select + Internet 2Mb + tel NonStop za 109zł
zadzwońcie 0801949596
---
W STB Thompson PVR jest już nowy soft dla Philipsa będzie lada dzień.
---
Umnie dzieje się tak samo model tv to plazma panasonic pa-60 nawet nie mam żadnych z wymienionych przez kolegę ulepszaczy obrazu .Dekoder działa poprawnie jeśli przejdę na tryb av w tv i wwyświetlą się mrówki zamiast kanału Nie wiem co mam zrobić technik był i nic nie zrobił powiedział że nic nie poradzi może ktoś coś podpowie ?Misiek99a napisał:witam
proszę o więcej danych o nowym sofcie. Pierwsze pytanie: kiedy ? !!!. Drugie pytanie. czy rozwiąże problem zupełnej blokady dekodera (pilota) po włączeniu dekodera i telewizora przez kilka minut - dotyczy współpracy z telewizorami Sony i Samsung (chyba tylko niektóre modele). Z uwagi na to że mnie dotyczy ten problem z utęsknieniem czekam na ten soft (wszelkie porady o konieczności wyłączenia podświetlenia w tv, wyłączenia innych systemów - w tym active control okazały się nietrafione) jedyna nadzieja w sofcie, jeśli to nie zadziała to oczywiście muszę zmienić kablówkę ( zresztą nie tylko ja) bo to poważna wada. W tym świetle inne bajery w nowym sofcie nie mają dla mnie znaczenia
Niestety nic nie da się z tym zrobićADBAR70 napisał:Dekoder działa poprawnie jeśli przejdę na tryb av w tv i wwyświetlą się mrówki zamiast kanału Nie wiem co mam zrobić technik był i nic nie zrobił powiedział że nic nie poradzi może ktoś coś podpowie ?
Pani rzecznik UPC stwierdziła, ze kanał TVP HD i sport mają zostać zamknięte przez TVP i dlatego nie ma ich w ofercie. Ciekawe :hmm:zsoi3 napisał:upstechnikal - a TVP HD? pisales - wkrotce.... :hmm:
Tak powiedziała przed olimpiadą a po olimpiadzie zmieniła zeznania. Znalazłem to gdzieś w necie.zsoi3 napisał:gdzie to masz napisane? Pan rzecznika stwierdzila, ze TVP HD bedzie na olimpiade... :hmm:
Mam dokładnie to samo. Nagrania startują z kilkuminutowym opóźnieniem mimo, że na dekoderze widnieje prawidłowy czas. Takie nagrania na liście widoczne są z wykrzyknikiem na czerwonym kwadracie, a w info pisze, że nagranie nie mogło wystartować na czas z powodu konfliktu z innym nagraniem. To oczywiście jest bzdura, bo nawet jak mam jedno nagranie na dzień to i tak tak samo pisze. Też póki co ustawiłem 10 min wcześniej do nagrywania i opóźnień na razie nie mam, tylko muszę czasem przewinąć kilka minut do przodu, żeby obejrzeć.lepp napisał:Też mam wrażenie, że nagrywarka startuje z opóźnieniem, dlatego nastawiłem margines na 10 minut.
Potwierdzam mam to samo,po wejściu w kalendarz nagrań mam do zmiany tylko koniec nagrania a jak zmienić początek?bulek napisał:Mam dokładnie to samo. Nagrania startują z kilkuminutowym opóźnieniem mimo, że na dekoderze widnieje prawidłowy czas. Takie nagrania na liście widoczne są z wykrzyknikiem na czerwonym kwadracie, a w info pisze, że nagranie nie mogło wystartować na czas z powodu konfliktu z innym nagraniem. To oczywiście jest bzdura, bo nawet jak mam jedno nagranie na dzień to i tak tak samo pisze. Też póki co ustawiłem 10 min wcześniej do nagrywania i opóźnień na razie nie mam, tylko muszę czasem przewinąć kilka minut do przodu, żeby obejrzeć.
zorkadar napisał:po wejściu w kalendarz nagrań mam do zmiany tylko koniec nagrania a jak zmienić początek?
Czyli znaczy to tyle, że kupa z tym nagrywaniem...jacecek napisał:Dziś przeprowadziłem mały test ...j nagrywałem coś z 5 min przesunięciem w przód i w tył i też mam wykrzyknik.