Wczoraj, jeszcze przed północą wykonałem króciutki test. O godz. 23:37 nastawiłem w przewodniku nagranie programu, który miał się rozpocząć o 23:55. Następnie wszedłem w menu nagrywarki i dałem rozpoczęcie na 5 min "przed". Włączyłem kanał z którego miało się nagrywać i obserwowałem. Minęła godz. 23:50 - i nic, minęła 23:55 - i dalej nic. o godz. 23:58 na mediaboxie wskoczył tytuł programu - sygnał z EPG - i nagrywarka ruszyła.
Nie chce tu nic wnioskować - może to przypadek, ale proponuję żeby ktoś to sprawdził i potwierdził lub zaprzeczył i opisał swoje spostrzeżenia. Ale wg mnie to EPG to jest kicha.
Nagrywarka chyba (na podstawie danych EPG) startuje w chwili impulsu i rezerwuje czas trwania - również wg danych EPG, a jesli kolejna pozycja "właduje" się wczesniej - to nagrywanie się przerywa i pojawia się wykrzyknik
Nie chce tu nic wnioskować - może to przypadek, ale proponuję żeby ktoś to sprawdził i potwierdził lub zaprzeczył i opisał swoje spostrzeżenia. Ale wg mnie to EPG to jest kicha.
Nagrywarka chyba (na podstawie danych EPG) startuje w chwili impulsu i rezerwuje czas trwania - również wg danych EPG, a jesli kolejna pozycja "właduje" się wczesniej - to nagrywanie się przerywa i pojawia się wykrzyknik
Ostatnia edycja: