Mam pytanie,czy u Was też dekodery z UPC zgłupiały i to całkowicie ?
Chodzi o to że jakiś czas temu na Multiroom-Mediabox wywalało mi komunikat na TVP1,TVN... "podłącz kabel antenowy"

,kopara mi opadła,i tak miałem kilka dni,reszta kanałów bez problemu,teraz brak możliwości nagrywania serii z TVP,TVN,znaczy sie nagrywa jest ikonka nagrywania na EPG i w "mój kalendarz" ,ale w nagrywarce nie ma nagrania.
Horizon,nie wiem ale wydaje mi sie że niedawno była aktualizacja softu,i co ? i jest tyle błędów że masakra:
-nie w pełni sprawne wyszukiwania np:
wpisujemy Świat według Kiepskich, i zero wyników itd...
-nie w pełni sprawne planowanie nagrania serii
-nagrania nie można odtworzyć
czasami działa jak przełączę Horizona w tryb poboru mocy "szybki"
zazwyczaj wtyczka z kontaktu leci z ogromnym hukiem
-brak możliwości nagrywania serii (w tym przypadku stary,dobry Ferdek ) z Polsatu,
"Trwa planowanie...."
"Zaplanowano nagrywanie serii"
wchodzimy w "Program TV" i brak ikonki nagrywania obok Ferdynanda,
wchodzimy w "Zaplanowane nagrania" i brak zaplanowanego nagrania"
wchodzimy w ponownie w "Program TV" klikamy nagrywanie na Ferdynanda ,wybieramy "nagraj ten odcinek" czekamy.... trwa planowanie nagrywania" i wywala nam komunikat "zaplanowano nagrywanie serii" :fool: :fool: :fool: qwa strach sie bać...
A NAJCIEKAWSZE ZOSTAWIŁEM NA KONIEC !!!
dzisiaj rano pojawiło sie u mnie w "zaplanowanych nagraniach" nagrywanie serii "Mars" z programu National Geographic ,jak dobrze pamietam nagrywałem tą serie we wrzesień-pazdziernik 2016 roku jak miałem jeszcze MediaBox'a,jak to zobaczyłem uciekłem z domu...