A co z tą zgodą. Warto czy nie ???
Co mozna teraz wynegocjowac, przy zalozeniu ze chce:
Umowa na rok (nie chce na 24msc.)
Pelen pakiet + wszystkie kanaly HD (nie mam tu na mysli platnych HBO/C+ itp.)
Internet 60Mb/s
Nagrywarka
Chcialbym zamknac sie w ok.120zl max 130zl z powyzszym (bez pakietu rozrywka juz), ale np. z HBO, lub C+ (lub moze cos innego?) Realne? Chodzi mi tu o negocjacje i ew. dzial utrzymania klienta.
Na stronie jest oferta, za 134zl
Tydzien temu dostalem maxhd z nagrywarka+net30Mb+tel 60min do wszystkich sieci +pakiety cinemax i filmbox po 1zl kazdy i hbo na miesiac gratis za 127zl a i pierwsze 4misiace place 50% mniejTak wez 3 na 18 miesiecy max tv internet 60mb i telefon dadza60min do wszystkich sieci za 130 zeta A moze cos sie zmienilo napisz
Musi to być dekoder nie tylko z DVB-T ale również z DVB-C.Jaki dekoder mam kupić, żeby odbierać cyfrowo kanały nadawane w UPC?
Tylko i wylacznie przez dzial utrzymania klienta a i tak zalezy na kogo sie trafi. Mi chcieli wcisnac nawet gorsza oferte niz na stronie ale w koncu udalo mi sie trafic na "normalnego" konsultanta i mam pakiet: tv max extra, net 60Mb, tel 240 min za 95 zl przy umowie na 24msc. Umowa na 18msc 100zl a na 12msc 105. Nagrywarka dodatkowo 10zl. Takie opcje byly jak przedluzalem umowe 3 miesiace temu.Czyli jak zadzwonia do mnie, to nie tracic czasu na rozmowy, tylko poprosic o przelaczenia do dzialu utrzymania, czy moze samemu tam zadzwonic najpierw?
Jakis czas temu tutaj o tym pisalismy, ale moze ktos przypomni.
A co masz za pakietCzyli 115zl za 12msc, za to co mam obecnie, tyle ze bez pakietu rozrywka. To jest 75zl taniej. Dla mnie bomba.
Ponawiam pytanie, pomoże ktoś? DziękiCzy ktoś ma upc-owski moduł CI w Panasonicu serii TX-P..GT30E i jak to działa?