HD w UPC

wysio

Member
Bez reklam
Chodzi o promocyjne ceny filmów w wypożyczalni. Ja jestem, dzięki szybkiemu internetowi w UPC, na bieżąco :p

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Sheik

New member
Co mozna teraz wynegocjowac, przy zalozeniu ze chce:
Umowa na rok (nie chce na 24msc.)
Pelen pakiet + wszystkie kanaly HD (nie mam tu na mysli platnych HBO/C+ itp.)
Internet 60Mb/s
Nagrywarka

Chcialbym zamknac sie w ok.120zl max 130zl z powyzszym (bez pakietu rozrywka juz), ale np. z HBO, lub C+ (lub moze cos innego?) Realne? Chodzi mi tu o negocjacje i ew. dzial utrzymania klienta.
Na stronie jest oferta, za 134zl

Nie wiem czy na 12 miesięcy, ale przy 24 miesiącach jak najbardziej realne przy 3 usługach w pakiecie-weź UPC telefon i nie musisz go używać - i będziesz miał to co chcesz za tyle ile chcesz. :)
To co jest na stronie to oferta wyjściowa, nie patrz na to. Powodzenia w negocjacjach-zadzwonią na 100% jeśli wypowiedziałeś umowę.

wysio

Member
Bez reklam
Jaki dekoder mam kupić, żeby odbierać cyfrowo kanały nadawane w UPC? Rodzice mają cały czas wersję analogową i telewizor jeszcze bez żadnego dekodera. Podobno UPC puszcza cyfrowy sygnał na jakieś dekodery z serii DVB, tylko nie wiem z jaką końcówką i czy można je oddzielnie nabyć, jak dekodery DVB-t.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Grundol2

New member
Tak wez 3 na 18 miesiecy max tv internet 60mb i telefon dadza60min do wszystkich sieci za 130 zeta A moze cos sie zmienilo napisz
Tydzien temu dostalem maxhd z nagrywarka+net30Mb+tel 60min do wszystkich sieci +pakiety cinemax i filmbox po 1zl kazdy i hbo na miesiac gratis za 127zl a i pierwsze 4misiace place 50% mniej

skorup84

New member
Czyli jak zadzwonia do mnie, to nie tracic czasu na rozmowy, tylko poprosic o przelaczenia do dzialu utrzymania, czy moze samemu tam zadzwonic najpierw?
Jakis czas temu tutaj o tym pisalismy, ale moze ktos przypomni.
Tylko i wylacznie przez dzial utrzymania klienta a i tak zalezy na kogo sie trafi. Mi chcieli wcisnac nawet gorsza oferte niz na stronie ale w koncu udalo mi sie trafic na "normalnego" konsultanta i mam pakiet: tv max extra, net 60Mb, tel 240 min za 95 zl przy umowie na 24msc. Umowa na 18msc 100zl a na 12msc 105. Nagrywarka dodatkowo 10zl. Takie opcje byly jak przedluzalem umowe 3 miesiace temu.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiem jak ten pakiet sie nazywa, w kazdym badz razie sa wszystkie kanaly HD + pakiet rozrywka + 50mb/s internet. Oczywiscie nie mam HBO/C+ itp. Place 191zl i 2 lata temu to byla najlepsza opcja jaka udalo mi sie wynegocjowac.
Dzis to jednak zdecydowanie za duzo. Pakiet rozrywka nie jest mi potrzebny, wiec jak wyjdzie w granicach 115zl, to bedzie lepiej jak dobrze.

tadekb1

New member
czy ktoś z kolegów może wie co się dzieje z dekoderami +nagrywarka w UPC o tuż problem polega na tym że po ustawieniu kanałów ulubionych i wyłączeniu dekodera po jakimś czasie dekoder się włącza wyłącza i tak w kółko dopiero mu pomaga kombinacja klawiszy CH+,Ch- +Rec.I tak od kilku dni i nie jest to pierwszy dekoder z takimi problemami.

Do góry