dlugasek79
New member
Ja mam philipsa chociaż dopiero drugi tydzień jak na razie sprawuje się dobrze
"Nagrania mogą być odtwarzane tylko za pomocą dekodera USB PVR, na którym zostały nagrane.
Po odłączeniu zewnętrznego dysku i podłączeniu go do innego urządzenia nagrania nie będą dostępne"
Czyli jak padnie dekoder i Ci go wymienią to szlak trafia całe archiwum?
@ betman
Z tego co wiem, abonenci Aster dostają Kaony. Chciałem wymienić swój Cisco na Kaona i nie udało się. W BOK powiedziano mi, że sieć Aster jest nieco inna od tej w UPC, więc nie wszystkie dekodery działają. Ile w tym prawdy a ile ściemy - nie wiem.
Ten od Astera to dziadostwo, wolny, kiepsko działa przewijania nagranych programów (zacina się), ostatnio w ogóle mi czegoś nie nagrało z uwagi na jakiś "błąd", itd.
Cześć,^^^
czyli do dzisiaj, zastanawiam sie czy rozwiazywac. Co najlepiej w takim wypadku zrobic, moze gdzies przedzwonic i negocjowac, w zasadzie jakby dorzucili HBO HD gratis do abonamentu to zalatwilo by moje dylematy.
Ktory pakiet zdrozeje, z tego co widze jestem w stanie zlozyc taniej pakiet z obecnej oferty jak place dotychczas, ale faktycznie jak ma cos drozec to sprawa sie komplikuje, piszcie Panowie bo czasu juz malo.
Duże zmiany, ale czy na naszą korzyść ?
UPC: Koniec Super HD. Kanały HD w podstawowych pakietach - UPC, HD | media2.pl
Wymiana baterii w pilocie może pomóc
Cisco wymieniałem po problemach z jakoscią głosu. Podczas odtwarzania nagranych programów dzwięk i obraz w trybie Dolby Digital "szarpały". W trybie dzwięku polski było OK. Na poczatku UPC twierdziło, ze to sprawa oprogramowania - softu. Po zmianie softu (dwa miesiace to trwało) nic się nie poprawiło. Dopiero wymiana dekodera pomogła.