handlowiecupc napisał:Skąd wy bierzecie te ceny ? U mnie zawsze było (i jest) 100 zł za podłączenie HD.
Dobry handlowiec powinien wiedzięć że na stronie UPC widnieje kwota 200zł. jak byk!
handlowiecupc napisał:Skąd wy bierzecie te ceny ? U mnie zawsze było (i jest) 100 zł za podłączenie HD.
Na stronie UPC oprócz zwykłego cennika jest coś takiego jak promocje i tam jak byk jest napisane, że cena za podłączenie to 100zł.otan napisał:Dobry handlowiec powinien wiedzięć że na stronie UPC widnieje kwota 200zł. jak byk!
ravel napisał:Na stronie UPC oprócz zwykłego cennika jest coś takiego jak promocje i tam jak byk jest napisane, że cena za podłączenie to 100zł.
Jeżeli naprawdę nie umiesz czytać i szukać to może niech ci ktoś to przeczytaotan napisał:Czytaj dokładnie, jest jak byk: 200zł za instalację dekodera z nagrywarką HD. UPC nie szanuje klientów, jak widać nie tylko starych. Nowych wali po kieszeni jak tylko się da........
barti60 napisał:jakie macie wartosci w menu >tidis czy jakos tak?
i jak mozna poprawic jakosc sygnalu?
Dzięki za pomoc. Po raz kolejny możemy się przekonać, że niektórzy wolą mącić niż sprawdzić u najlepiej poinformowanych (czyli handlowców).ravel napisał:Jeżeli naprawdę nie umiesz czytać i szukać to może niech ci ktoś to przeczyta
"Pakiet Max z nagrywarką i HD już za 65zł przez pierwszy miesiąc
Telewizja cyfrowa Pakiet Max z nagrywarką i HD już za 65zł przez pierwszy miesiąc!
Zamów Pakiet Max z nagrywarką i HD, a za pierwszy miesiąc zapłacisz jedynie 65zł. Miesięczny abonament przez kolejne 11 miesięcy w cenie 100zł. Dodatkowo możesz skorzystać z bardzo atrakcyjnej oferty na instalację usługi w cenie 100 zł! Zobowiązanie 12 miesięcy. Oferta ważna do 30 czerwca 2008. Szczegóły oferty są dostępne w regulaminach promocji"
http://www.upc.pl/telewizja/cyfrowa/promocje/
grzybek1973 napisał:h
dopiero mi powiedział że gniazdka natynkowe nie nadają sie do kablówek
actchris napisał:Miałem taką samą gadkę u siebie ale moje gniazdko działa bez problemu co potwierdził technik. Ciekawe czy na szkoleniach mówią żeby tak mówili klientom a nie że coś jest u nich nie tak z sygnałem
ravel napisał:Jeżeli naprawdę nie umiesz czytać i szukać to może niech ci ktoś to przeczyta
"Pakiet Max z nagrywarką i HD już za 65zł przez pierwszy miesiąc
Telewizja cyfrowa Pakiet Max z nagrywarką i HD już za 65zł przez pierwszy miesiąc!
Zamów Pakiet Max z nagrywarką i HD, a za pierwszy miesiąc zapłacisz jedynie 65zł. Miesięczny abonament przez kolejne 11 miesięcy w cenie 100zł. Dodatkowo możesz skorzystać z bardzo atrakcyjnej oferty na instalację usługi w cenie 100 zł! Zobowiązanie 12 miesięcy. Oferta ważna do 30 czerwca 2008. Szczegóły oferty są dostępne w regulaminach promocji"
http://www.upc.pl/telewizja/cyfrowa/promocje/
Ale przecież oficjalny cennik to inna bajka. U kazdego operatora obowiązują ceny z aktualnych promocji. W innym przypadku nikt z takiej oferty pewnie by nie skorzystał. Inna sprawa czy ceny promocyjne będą obowiązywać przy przedłużeniu umowy. Ale wtedy nie będziemy już płacić opłaty instalacyjnej i zawsze można skorzystać z usług konkurencji .otan napisał::hmm: Nie chce mi się dalej prowadzić tej jałowej dyskusji na temat ceny ale popraw mnie jak pisze inaczej w oficjalnym "Cenniku usług UPC obowiązujacy od 10.04.2008."
Tylko, że sieci komórkowe mają po kilka lub kilkanaście milionów klientów a operatorzy telewizji kablowych góra kilkaset tysięcy.RheeTCT napisał:A tak nawiasem - sieci komórkowe stać ,żeby telefony dawać klientom za darmo,a biedne UPC nie stać na zmianę dekodera za friko.Ta firma nie dba o klienta!Jeśli się nic nie zmieni kupuję talerz.
Nie jestem pracownikiem UPC tylko ich klientem więc nie mam zamiaru bronić tego operatora tym bardziej, że ceny za usługi też uważam, że są za wysokie. Niestety dopóki nie będzie większej konkurencji nie mamy wyboru. Zauważ, że u konkurencyjnego operatora Aster cena za instalację jest taka sama, więc nie tylko UPC pobiera tą durną opłatę.otan napisał:ravel wzrusza mnie Twoje postawa wobec UPC - potentata na rynku operatorów kablowych W Polsce.
michaelius napisał:Zauwaz, ze gdyby nie aster to dalej bylaby instalacja po 200
Dziwnym zbiegiem okolicznosci promocja na instalacje ze znizka do 100 zeta pojawila sie w momencie wprowadzenia oferty HD do astera.
ravel napisał:Tylko, że sieci komórkowe mają po kilka lub kilkanaście milionów klientów a operatorzy telewizji kablowych góra kilkaset tysięcy.