Gran Turismo 5

debeef

New member
Bez reklam
Nawet nie wiem co to...ale w Like a Wind mozesz wygrać Toyotę Minoltę i Toyotę 7 do starych wyścigówek i na nich trochę pojeździsz

dredsons

New member
Bez reklam
Czy komuś z Was udało się zdobyć trofeum"Aura doświadczenia" w B-spec,dodam że mój szofer ma za sobą 503 starty, a trofeum nadal nie wpadło.

Hajcior_PL

New member
Nawet nie wiem co to...ale w Like a Wind mozesz wygrać Toyotę Minoltę i Toyotę 7 do starych wyścigówek i na nich trochę pojeździsz

Masz rację. Pierwszy rajd w "like a wind" wygrałem... Czym? Bugatti ! :)
Ale tą drugą trasę nie mam najmniejszych szans. Macie może jakiś pomysł jakim pojazdem wygrać to like wind? Realnym dla mnie...

debeef

New member
Bez reklam
jeden wyścig wygrałem Veyronem, a owalwyścigówką, ale nazwa mi wyleciała...jednak po wpisaniu w google "gt5 like a wind" znajdziesz nawet poradniki jak zmienić ustawienia w konkretnych modelach...

Hajcior_PL

New member
ok mam nadzieję że wujek google mi pomoże :) Mam teraz problem gdyz brakuje mi 1 mio na peugota 907 a mam 22 lvl. Zostały mi tylko wyscigi których moimi samochodami nie przejdę. Macie jakiś pomysł żeby z tego wyjść? (oprócz zawodów sezonowych)

dredsons

New member
Bez reklam
Zacznij grę w B-spec,tam kaskę nabiłem i parę ładnych furek wpadło,kupiłem formułę GT ,a potem poszło już z górki.

debeef

New member
Bez reklam
ok mam nadzieję że wujek google mi pomoże :) Mam teraz problem gdyz brakuje mi 1 mio na peugota 907 a mam 22 lvl. Zostały mi tylko wyscigi których moimi samochodami nie przejdę. Macie jakiś pomysł żeby z tego wyjść? (oprócz zawodów sezonowych)
Przecież napisałem Ci, że jak zdobędziesz Minoltę będzie Ci łatwiej, wysil się i wygraj like a wind...

dredsons

New member
Bez reklam
Przydało by się podłączyć do neta ,celem pobrania przynajmniej wypuszczonych łatek.W końcu ukończyłem klasę wytrzymałościową:-D

Forest89

Active member
Bez reklam
Niestety platynki nie wbiję, za żadne skarby:cry:
No będzie ciężko. A-spec i B-spec na złoto to pryszcz, wystarczy więcej czasu, natomiast niektóre licencje i zawody specjalne to masakra i obawiam się, że na padzie to będzie ciężko wygrać złoto. Ja jeszcze walczę z niektórymi licencjami, wyścigami Vettela i akademie AMG mam na srebro i za cholere nie mogę ozłocić :D

abukuba

New member
nie chce robić żadnej reklamy! wideorecenzja GT 5 mojego kolegi (poza tym bardzo dobra) więc serdecznie polecam, dołączcie na FB bo niedługo kolejne recenzje

Gran Turismo 5 | EKGame

potraktujcie to jako informację, ciekawostkę a nie reklamę bo inaczej nic nie będzie można dodać spoza hdtv.com.pl

pozdro

Peek

New member
Bez reklam
Nie no linki podajemy przecież tak samo do IGNu i Gametrailersów, więc nie widze problemu hehe

Ja też polecam, współpracuję od jakiegoś czasu z gameonly.pl, ale nie wiedziałem, że tak sie rozwija.

Sama gra trochę mnie znudziła i szczerze mówiąc nie gram juz w nią dobry miesiąc, ale otrche odtajałem, więc może w weekend jak bede miał czas to odpalę? Kto wie... chociaż w kolejce czeka Killzone 3 i Fight night champion...

dredsons

New member
Bez reklam
Nie no linki podajemy przecież tak samo do IGNu i Gametrailersów, więc nie widze problemu hehe

Ja też polecam, współpracuję od jakiegoś czasu z gameonly.pl, ale nie wiedziałem, że tak sie rozwija.

Sama gra trochę mnie znudziła i szczerze mówiąc nie gram juz w nią dobry miesiąc, ale otrche odtajałem, więc może w weekend jak bede miał czas to odpalę? Kto wie... chociaż w kolejce czeka Killzone 3 i Fight night champion...

Dawaj,dawaj masz sporo zaległości do nadrobienia:-D

debeef

New member
Bez reklam
TAK ale po pierwsze potrzebuje samochodu żeby to wygrać! Np. Peugota 907 hp coś tam, więc...

Ale teraz nasuwa się pytanie czy warto go kupować.
Pagani Zonda grafit z zielonym, które już pewnie wygrałeś...nie opłaca sie nic kupować, skoro możesz zwyciężyć takim jaki możesz wygrać

Do góry