Nawet nie wiem co to...ale w Like a Wind mozesz wygrać Toyotę Minoltę i Toyotę 7 do starych wyścigówek i na nich trochę pojeździsz
Przecież napisałem Ci, że jak zdobędziesz Minoltę będzie Ci łatwiej, wysil się i wygraj like a wind...ok mam nadzieję że wujek google mi pomożeMam teraz problem gdyz brakuje mi 1 mio na peugota 907 a mam 22 lvl. Zostały mi tylko wyscigi których moimi samochodami nie przejdę. Macie jakiś pomysł żeby z tego wyjść? (oprócz zawodów sezonowych)
Jesteś Sprite...W końcu ukończyłem klasę wytrzymałościową![]()
Niestety platynki nie wbiję, za żadne skarbyJesteś Sprite...
Ja osiągnąłem 30 Level i walczę o X2010 z Vettelem. Ogólnie to masakra![]()
No będzie ciężko. A-spec i B-spec na złoto to pryszcz, wystarczy więcej czasu, natomiast niektóre licencje i zawody specjalne to masakra i obawiam się, że na padzie to będzie ciężko wygrać złoto. Ja jeszcze walczę z niektórymi licencjami, wyścigami Vettela i akademie AMG mam na srebro i za cholere nie mogę ozłocićNiestety platynki nie wbiję, za żadne skarby![]()
Przecież napisałem Ci, że jak zdobędziesz Minoltę będzie Ci łatwiej, wysil się i wygraj like a wind...
Nie no linki podajemy przecież tak samo do IGNu i Gametrailersów, więc nie widze problemu hehe
Ja też polecam, współpracuję od jakiegoś czasu z gameonly.pl, ale nie wiedziałem, że tak sie rozwija.
Sama gra trochę mnie znudziła i szczerze mówiąc nie gram juz w nią dobry miesiąc, ale otrche odtajałem, więc może w weekend jak bede miał czas to odpalę? Kto wie... chociaż w kolejce czeka Killzone 3 i Fight night champion...
Pagani Zonda grafit z zielonym, które już pewnie wygrałeś...nie opłaca sie nic kupować, skoro możesz zwyciężyć takim jaki możesz wygraćTAK ale po pierwsze potrzebuje samochodu żeby to wygrać! Np. Peugota 907 hp coś tam, więc...
Ale teraz nasuwa się pytanie czy warto go kupować.