Gran Turismo 5

azet

Member
Bez reklam
hmmm tak sobie przejrzałem filmiki i znowu naszły mnie wątpliwościi ( zresztą mialem je wcześniej ) jak to jest z tymi startami, przecierz jeżeli pierwszy gość będzie jechał bezbłędnie inni jeżeli będą jechać w takim samym tempie nigdy go nie dogonią ,czy może jest jakiś dobór kto jakie zajmuje miejsce przy starcie ?

ps_user

New member
Bez reklam
W poprzednich częściach można było przejechać przejazd kwalifikacyjny, co by z Pole position wystartować. Chociaż przeważnie i tak miało się przewagę mocy lub generalnie lepsze auto i nawet start z końca stawki umożliwiał wygraną.

W prologu natomiast, auta ustawiane są chyba wg parametrów. Najmocniejsze na tyle, i nie myślę tu wyłącznie o mocy w koniach mechanicznych, tylko o "zdolności" danego modelu do wygranej ;)

Gdyby GT faktycznie miało być symulatorem w 100% np. w online, to przede wszystkim powinno karać bezwzględnie wjeżdżających w nasz zadek. Fizyka w online umożliwia uderzenie w tył auta jadącego przed tobą, który to po takim całusie raczej wypada z zakrętu z powodu nabrania prędkości (Dzięki Panie Newton :rolleyes:). Wydaje mi się że, developer powinien dołożyć np. efekt taki jaki jest w NFS Shift, gdzie po bombie mamy przez chwilę zablurowany ekran. Co kraksa to kraksa.
Utrudniło by to chociaż trochę zabawę kolesiom którzy lubią pukać nas w tył :p

gadulinho

New member
Bez reklam
Najgorsze jest to, że ciągle przekładają i przekładają te premiere by coś "ulepszać", a i tak pewnie nic nie poprawią i będą same narzekania :???:

premek111

Active member
Bez reklam
O ile modele aut wykonane sa naprawde extra to nie moge zrozumiec dlaczego drzewa 2D są z ery PSX :confused:,przynajmniej w GT5 TT.
O modelu zniszczeń też nie możemy nic konkretnego powiedziec.

azet

Member
Bez reklam
narazie próbowało się porównyważ z forza3 ,jak wyjdzie gt 5, po chwili wyjdzie forza 4 i gt okarze się kichą....

azet

Member
Bez reklam
taaa nie wyrabiają się z terminem, w europie i stanach i tak miało być później, więc narazie ten termin nie jest zagrożony, ale skoro japonia jest zagrożona to i europa może być ,przesuną premierę japońską na czas europejski no a potem w grudniu np. będzie w europie, no chyba że zrobią to na całym świecie jednocześnie

Do góry