Mój ulubiony temat znowu tętni życiem
Masta jedzie po Bambo z Carbonem, Bambo wygłasza takie rzeczy, że trudno po nim nie jeździć
sierż. Harris dołącza się do jadących po Bambo używając łaciny, a Bambo jak zwykle nie zwracając na to uwagi pisze swoje...jazda.
Demko nie zrobiło na mnie wielkiego wrażenia...nawet od strony graficznej, jednak jak zobaczyłem ile waży to demko wiedziałem, że nie za wiele zobaczę. Sterownia na padzie rzeczywiście sprawia trudność jednak nie sądzę by takie było w wersji finalnej.
Co do porównań do Forza to nie interesuje mnie ono, bo nie mam i nie będę miał x-klocka. Na ps3 interesuje mnie z wyścigów GT5 i gra ta znajdzie się na mojej półce na pewno. Dziwi mnie takie zainteresowanie tym porównaniem fanów Forzy 3, bo nawet jak ktoś ma obie konsole i uwielbia wyścigi powinien ograć oba tytuły, bo pewnie oba będą tego warte. jeśli ma tylko klocka to i tak nie będzie grał w GT 5 więc nie ma się o co spierać
PS. oczywiście wiem że powyższe nie zmieni tego, że nadal będą tutaj takie spory...piszcie piszcie, bo fajnie się to czyta