Bambolo82 napisał:Na Gamesconie był stand z grywalną wersją GT5. W tej chwili jest testowana beta wersja (jest zaledwie kilkudziesięciu betatesterów, do netu wyciekly zdjęcia z prywatnych testów jednego ze szczęśliwców którzy dostali zaproszenie).
Także, GT5 jest gotowe i czeka tylko na wolne okienko wydawnicze w 2009 r. by Sony moglo maksymalnie dużo zarobić na tym mega-hiper-tytule. Sony World Wide Studios ma już w planie wydawniczym na pażdziernik Uncharted 2 i MAG na listopad. Zbliża się premiera MW 2, co zapewne zniechęca do rywalizacji. Także jest zbyt duży tłok w palnie wydawniczym aby jeszcze rzucić do tego na rynek GT5, które będzie mega-system-sellerem. Było o już o tym setki razy. Sam Yamauchi chyba już 200 razy to powtarzał.
Lineup na PS3 w 2009 r. był i jeszcze będzie mega mocny. W zasadzie bardziej by się Sony opłacało wydać GT5 w I lub II kw. 2010 r., ale chyba jednak zdecydują się posłodzić granie na PS3 w 2009 r. jeszcze bardziej i dadzą GT5 już na gwiazdkę 2009 r.
Bambolo82 napisał:Trwają beta testy ostatecznej wersji GT5 i na Gamescon pokazano ktorąś tam rewizję modelu zniszczeń, która nawet miała się pojawić w update'cie SPEC IV do GT5 Prologue (ostatecznie SPEC IV nie wyszedł). Sama gra jest gotowa, tylko zwyczajnie trwają pokazy i testy aby zebrać opinie graczy, dziennikarzy i testerów.
GT5 wyjdzie w grudniu 2009 r., jest już gotowe do wydania, co nieznaczy że pewne rzeczy np. kolejne modele zniszczeń będą dodawane w formie darmowych update'ów, tak jak to było w GT5 Prologue, gdzie były 3 darmowe update'y tzw. SPEC's I, II, III. Każdy SPEC wnosił spore zmiany do gry, nowe wyścigi, samochody, modele jazdy etc..
Na PS3 nie ma z tym problemu, bo każda konsola PS3 ma dysk twardy i można tak bez końca udoskonalać/rozwijać każdą grę na czarnule.
Także Yamauchi stwierdził że GT5 jest gotowa, co należy przyjąć do wiadomości, Szczupaczek.
Bambolo82 napisał:Nom, ma się te znajomości w SCEE. Dwóch moich znajomych ze studiów poszło tam robić, he he . O Slimie PS3 na jesień 2009 pisałem już na tym forum jakieś 7-8 m-cy temu, tyle że nie sprawdziły się moje informacje od kolegów że od razu wypuszczą droższy model Slim&Quiet z bezgłośnym dyskiem SSD. Zapytam się ich o to, ale podejrzewam że Sony bardzo zależało na zjechaniu z ceną do 299$ i na razie droższy model z SSD musi poczekać na lepsze czasy (koniec kryzysu).
Żałosne i chore jest bycie fanbojem jakiejkolwiek konsoli, więc już na starcie bambi masz przynajmniej dwie ułomności (ja nie muszę nim być, bo mam i miałem większość dużych konsol oraz w przeciwieństwie do Ciebie jestem dojrzałym człowiekiem, dla którego to tylko rzeczy umilające życie a nie ołtarzyk modlitwy). Trzecią jest to, że jesteś po prostu zwykłym kłamcą i prowokatorem. I uważaj na to co piszesz o innych, bo wylądujesz z kolejnym banem forumowy recydywistoBambolo82 napisał:Carbon, napisz coś w końcu na forum Xbox'a na HDTV, zamiast ględzić od rzeczy i szydzić z PS3 na forum PS3. Udzielasz się w tematach gier w ktore nie grałeś, psujesz innym radość z PS3...naprawdę żałosna jest ta twoja zazdrość.
Oczywiście, że jesteś przede wszystkim graczem k:mataman napisał:Twoja teoria jest błędna. Ja też napisałem więcej postów w dziale ps3, coś z tego wynika ?
Bambolo82 napisał:Myśle, że sytuacje że jakiś eksluzyw wychodzi na rynek w 8-12 miesiecy po tym jak skończono nad nim pracę jest całkiem częsta. Zarówno na PS3 jak i Xbox 360.