Jest to bardzo podstawowy model przedwzmacniacza, ale cóż, na początek musi wystarczyć. Nie wiem tylko, dlaczego wybierasz takie drogie ceny. Spokojnie wyrwiesz go poniżej 300 zł, a interkonekt z tej aukcji... to taki marketowy za 5 zł
ale zagra
Prócz brzmienia, cała reszta jaką wymieniles psuje niestety wizerunek gramofonu.Panowie gramofoniarze, tak spytam i odpowiedzcie uczciwie. Co was tak kreci w kupieniu "patefonu"? Moda, brzmienie, bycie hipsterema moze cos zupelnie innego?
Prócz brzmienia, cała reszta jaką wymieniles psuje niestety wizerunek gramofonu.
Ja lubie jego brzmienie i ma swój niepowtarzalny klimat.
Całą resztę mam totalnie w dupie, jakbym podąrzał za modą, a może i modą z forum to grałbym na Denonie i Heco
Połowa tych gamoni z brodami i w koszulach roboczych ma gramofony wpięte w Creativy od PC i uważają się za wielkich koneserów czarnej płyty, spotkałem kiedyś u znajomych takich trzech, mało nie wróciłem z wyrokiem do domu a oni bez łącznie dwunastu jedynek![]()
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Niestety takie realia, ale co zrobić.Rozbawiles mnie ta opowiescia o tych koneserach
Brzmienie tu sie zgodze. Jest niepowtarzalne, piekne. Natomiast odnosze wrazenie, ze jednak wiele osob nabiera sie na mode na gramofony.
Brzmienie tu sie zgodze. Jest niepowtarzalne, piekne. Natomiast odnosze wrazenie, ze jednak wiele osob nabiera sie na mode na gramofony nie do konca sobie zdajac sprawe z czym to sie je a po chwili zachwytu na plytach osiada kurz.
Panowie gramofoniarze, tak spytam i odpowiedzcie uczciwie. Co was tak kreci w kupieniu "patefonu"? Moda, brzmienie, bycie hipsterema moze cos zupelnie innego?
Jeśli Rega Ci się podoba to możesz śmiało kupować. Konkurentem mogą być gramofony np. Pro-jecta.