Płyta VINYLowa - TOTALNY SYF !!!
wytłumacz proszę dlaczego..? choć nie wiem czy jest sens zaczynać dyskusję...
Płyta VINYLowa - TOTALNY SYF !!!
Pewnie, łykaj, efekt jest taki że gdy Ty kupisz to i mi gramofon lepiej zagra. [emoji1]Zastanawiam się czy nie zainwestować, cena kusząca...przejdę wtedy na prawdziwy hajend
Mata gramofonowa Harmonix TU-800M Tribute Million Maestro
Noo jedna bzdura za drugą. Brawo dla kupujących ba dla tych którzy słyszą różnice.A jak zbierzemy jeszcze kilka osób, to wydatek będzie ledwie kilku zł, a wszystkim nam się poprawi
Najbardziej mnie rozwaliło o ręcznej robocie....chyba chodziło o manualne włączenie maszyny każdego ranka![]()
Kurna, jeszcze tylko brakuje audiofilskich kadzidełek 5k zł za szt., których zapach powoduje lepsze rozchodzenie fali dźwiękowej
ps. z drugiej strony już są takie, które powodują lepszy odbiór muzyki![]()
aż taki promień ma?Pewnie, łykaj, efekt jest taki że gdy Ty kupisz to i mi gramofon lepiej zagra. [emoji1]
Nie czytałeś o znajdujących się tam metalowych paskach?aż taki promień ma?![]()
Nie mówię zaraz brać, ale gdy masz kasę to efekt będzie słyszalny, to montowane we wzmacniaczach nie są wysokiej jakości. Ten co Ci napisałem jest już bardzo ok, nie warto też pakować nie wiadomo ile kasy w PRE gdy sam gramofon nie jest z najwyższej półki. Gdzie będziesz kupował sprzęty? Idź i posłuchaj, weź wzmak pod pache i zrób test z PRE i bez będziesz miał jasna sytuację, jestem pewny że potwierdzisz moje słowa.Dzięki za info. Czyli jednak brać przedwzmacniacz. Pomyślałem, że może kupić gramo + wkładkę a przedwzmacniacz w ciągu 2, 3 miesięcy.