Gdzie kupujecie filmy blu-ray? Najlepsze oferty i promocje.

lobos

New member
Bez reklam
Dokładnie wszystko zależy kto co lubi :) zapewne np. Król lew też nie każdemu podchodzi a ja "stary" facet i powiem Ci że bardzo lubię tę bajkę.
Ja również bardzo lubię Króla Lwa ;-) Rewelacja zarówno 1 jak i 2 część, bo 3 to już taka na siłę.
Do tego muzyka Eltona... Bomba!

lobos

New member
Bez reklam
Pewnie że tak przy większym zakupie jest się do przodu - a święta idą to ludzie prezenty już zaczynają kupować :) Nie wiem czy widziałeś na perfumy jakie są promocje -15% niezłe ceny wychodzą...
Patrzyłem na perfumy, bo akurat jestem na kupnie zarówno dla siebie jak i dla Żony i faktycznie niezłe ceny są.
Muszę porównać je jeszcze z iPerfumy i trzeba będzie zamówić ulubione zapachy ;-)

dmk84

New member
Tak to już jest z tymi rabatami że w innym sklepie można taniej kupić bez rabatu.
Trzeba śledzić ceny co gdzie i za ile bo możemy się niekiedy zdziwić:razz:

Henry

Active member
Bez reklam
Ale my mówimy o wersji extended, gdzie cena poniżej 150 zł, jest dobra.....jak na nasze realia ;)
średnie ceny tego wydania to 170-180 zł

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Caparzo -filmy taniej można kupić w necie ? To masz na myśli ? To daj taniej gdzie można kupić Hobbita III cz wer. rozszerz. ..oczywiście z polskimi napisami i lektorem... bo takowa kupujemy w Empiku..

Henry

Active member
Bez reklam
Lolek, wydaje mi się, że oni widzieli "normalną" wersję, dlatego wysokie wydały im się ceny, o których my mówimy, że są niskie ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie ma innej opcji :) Taniej już się nie da... Prywatni sprzedawcy jak np Bluedvd wysiadają przy takich cenach - nikogo nie stać jest żeby dać takie rabaty na film.. Nawet w saturnie czy MM będzie drożej ...

Caparzo

New member
Bez reklam
Ja nie mówie o Hobbicie, bo na taki tytół naqet nie zwracam uwagi. Nie mój klimat. Mówiłem ogólnie o ich cenach i promocach.
Pierwszy przykład z przegu Wrogowie Publiczni w epmiku 45 zł.... Ja kupiłem za 40 zł ten film i Gangstera... Stan igła.

Dla was 140 tanio za jakiś , dla mnie bardzo drogo i nie umre jak nie kupie. Poczekam aż będzie promocja jak np Trylogia Mrocznego rycrza za 50 pare zł.. To było jak za darmo :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja trylogię Batmana kupiłem jak dobrze pamiętam za 160 zl i uważam że to dobra cena była :) ale wiadomo im dłużej po premierze tym większa szansa że kupi się taniej pewne filmy.. bo nie ze wszystkimi tak jest jak choćby film Ksiądz.. - choć nie wiem z jakiej okazji ta pozycja dalej jest tak droga w sklepach...

marstef

Member
Bez reklam
Ja trylogię Batmana kupiłem jak dobrze pamiętam za 160 zl i uważam że to dobra cena była :) ale wiadomo im dłużej po premierze tym większa szansa że kupi się taniej pewne filmy.. bo nie ze wszystkimi tak jest jak choćby film Ksiądz.. - choć nie wiem z jakiej okazji ta pozycja dalej jest tak droga w sklepach...

Faktycznie, w Empiku ponad 100 pln. Premiera w 2011.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Lolek, co ty ciągle z tym Księdzem. REGULARNIE co jakiś czas jest za 49 zeta. Nawet teraz w MM. Ja go kupiłem gdzieś za 40 zeta rok temu. Potem sprzedałem Koledze z forum za chyba 25.

Caparzo narzekasz na promocję w Empiku i podajesz przykład ktory właśnie w tej promo kosztuje najtaniej. Nie kumam... Wrogowie publiczni w Empik za 35 zeta a nie jak napisałeś 45. Gangster rzeczywiście teraz jest za 50 ale... wiele wiele miesięcy kosztował 20. Jak zresztą prawie wszystko od Monolithu.

Czytam ciągle narzekania na ceny bd. Tylko że ceny od roku są naprawdę spoko. Wystarczy chwilę poszukać. I rozumieć zasady promocji, Caparzo ;-) np. To co jest teraz w Empiku to się nalicza dopiero w koszyku (-20%). Ech...

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Załapałem się na promocje i jak zwykle coś tam wpadło i kolekcja rośnie. Może i ceny są spoko, ale uważam, że przez ostatnie pół roku albo podskoczyły albo jest stagnacja. Tempo obniżania cen spadło.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Spadło tempo, bo ceny są już ok. Ostatnio były trzy fajne akcje.
MM 3 za 2
Wyprzedaż Merlina
Teraz Empik -20%

Teraz będą akcje na black friday, Mikołajki i Boże Narodzenie :)

Mi poza nowościami bieżącymi to już tylko około 20 filmów brakuje. Bilans tego roku to około 320 kupionych z czego prawie 100 sprzedanych. Na półce jest około 220. Wszystko po bd cenach. Nie przeplacilem nic więc jestem mega zadowolony :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek, co ty ciągle z tym Księdzem. REGULARNIE co jakiś czas jest za 49 zeta. Nawet teraz w MM. Ja go kupiłem gdzieś za 40 zeta rok temu. Potem sprzedałem Koledze z forum za chyba 25.

Caparzo narzekasz na promocję w Empiku i podajesz przykład ktory właśnie w tej promo kosztuje najtaniej. Nie kumam... Wrogowie publiczni w Empik za 35 zeta a nie jak napisałeś 45. Gangster rzeczywiście teraz jest za 50 ale... wiele wiele miesięcy kosztował 20. Jak zresztą prawie wszystko od Monolithu.

Czytam ciągle narzekania na ceny bd. Tylko że ceny od roku są naprawdę spoko. Wystarczy chwilę poszukać. I rozumieć zasady promocji, Caparzo ;-) np. To co jest teraz w Empiku to się nalicza dopiero w koszyku (-20%). Ech...

Ja dla kogoś szukam Księdza i wszędzie jak na razie jest w granicach 100 zł a szukam od dawna... widać nie mam szczęścia :) a ta osoba właśnie na maxa chce wydać 40-50 zł.. ale to nie tylko ten film jest w cenie która jest naprawdę wysoka patrząc kiedy film miał premierę...

Do góry