Ja również bardzo lubię Króla LwaDokładnie wszystko zależy kto co lubizapewne np. Król lew też nie każdemu podchodzi a ja "stary" facet i powiem Ci że bardzo lubię tę bajkę.

Do tego muzyka Eltona... Bomba!
Ja również bardzo lubię Króla LwaDokładnie wszystko zależy kto co lubizapewne np. Król lew też nie każdemu podchodzi a ja "stary" facet i powiem Ci że bardzo lubię tę bajkę.
Patrzyłem na perfumy, bo akurat jestem na kupnie zarówno dla siebie jak i dla Żony i faktycznie niezłe ceny są.Pewnie że tak przy większym zakupie jest się do przodu - a święta idą to ludzie prezenty już zaczynają kupowaćNie wiem czy widziałeś na perfumy jakie są promocje -15% niezłe ceny wychodzą...
patrząc po cenach z tym rabatem to na necie można taniej urwać
Ja trylogię Batmana kupiłem jak dobrze pamiętam za 160 zl i uważam że to dobra cena byłaale wiadomo im dłużej po premierze tym większa szansa że kupi się taniej pewne filmy.. bo nie ze wszystkimi tak jest jak choćby film Ksiądz.. - choć nie wiem z jakiej okazji ta pozycja dalej jest tak droga w sklepach...
Lolek, co ty ciągle z tym Księdzem. REGULARNIE co jakiś czas jest za 49 zeta. Nawet teraz w MM. Ja go kupiłem gdzieś za 40 zeta rok temu. Potem sprzedałem Koledze z forum za chyba 25.
Caparzo narzekasz na promocję w Empiku i podajesz przykład ktory właśnie w tej promo kosztuje najtaniej. Nie kumam... Wrogowie publiczni w Empik za 35 zeta a nie jak napisałeś 45. Gangster rzeczywiście teraz jest za 50 ale... wiele wiele miesięcy kosztował 20. Jak zresztą prawie wszystko od Monolithu.
Czytam ciągle narzekania na ceny bd. Tylko że ceny od roku są naprawdę spoko. Wystarczy chwilę poszukać. I rozumieć zasady promocji, Caparzonp. To co jest teraz w Empiku to się nalicza dopiero w koszyku (-20%). Ech...
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka