Armanig pisał, że z nowości to Jupiter: Intronizacja fajnie ogląda się w 7.1http://www.ceneo.pl/Click/Offer/?e=...QOGruJOmFGvm5s7IWtKsKpVBMwlkFDd0T-0nBImlWig==Co warto kupić aby przetestować 7.1?
Pozdrawiam.
Armanig pisał, że z nowości to Jupiter: Intronizacja fajnie ogląda się w 7.1http://www.ceneo.pl/Click/Offer/?e=...QOGruJOmFGvm5s7IWtKsKpVBMwlkFDd0T-0nBImlWig==Co warto kupić aby przetestować 7.1?
Pozdrawiam.
O jakie konkretnie tytuły Ci chodzi?Szkoda że taką promocję dają jak nie ma nowości filmowych,,,, choć zapewne cos się znajdzie.. dla kogoś kto nie ma starszych tytułów..
Tak. Wszystkie tytuły tylko najlepiej odebrać osobiście a jak nie ma w danym MM to dochodzi dysza za wysyłkęW stacjonarnych też się to łapie?
Rozumiem, że dotyczy to całej oferty, nie tylko kilku wybranych tytułów?
Waldenburg, to brzydkie miasto, rzadko się tam zapuszczamTak Henrik, rozsyłali nawet gazetki z MM.
Tu celowo zaznaczyłem MM Wałbrzych, zobacz ostatnią stronę gazetki.![]()
DziękiTak. Wszystkie tytuły tylko najlepiej odebrać osobiście a jak nie ma w danym MM to dochodzi dysza za wysyłkę![]()
Waldenburg, to brzydkie miasto, rzadko się tam zapuszczam
Jutro będę w okolicach Gliwic, to zerknę.
Dzięki![]()
Dokładnie! Nie oszukuj0.01 zł![]()
Ja w tej promocji wziąłem 15 filmów na bd. Ponad połowa to 3d (np. Czarownica 3d, Jak wytresować smoka 2 3d, Wielka Szóstka 3d). W tym 3 steelbooki (Kingsman, American Sniper i Seventh Son 3d). Jakieś 70% filmów to nowości (np. Tajemnice Lasu, Whiplash, Birdman). Średnia wyszła 52 zł, więc nieźle. Trzeba tylko dobierać trójki w zbliżonych cenach. W pakiecie znalazły się jeszcze starsze filmy: Hugo 3d, Pompeje 3d, John Wick, Megamocny 3d, Wiezień Labiryntu, Zaginiona dziewczyna. Do tego dwa filmy z Allegro: Księga życia 3d i Hercules 3d. Taki dzień dziecka. I w super cenach.
Dzis dobiore chyba jeszcze 3 filmy. Myślę o: Foxcatcher, Teoria Wszystkiego i Robocop. Chociaż kusi jeszcze kilka innych (Bogowie, Ona, Haker, itp.)![]()
Faktycznie grube zamówienieJa w tej promocji wziąłem 15 filmów na bd. Ponad połowa to 3d