Gdzie kupujecie filmy blu-ray? Najlepsze oferty i promocje.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
słabe tytuły i dosłownie kilka, no chyba, że ktoś chce Pompeje :D
Myslałem, ze wezmę 47 roninów (wiem, że kiepskie opinie, ale nie widziałem), ale wyszło mi 60 zł, wiec podziękowałem.

SebaK1205

New member
Bez reklam
Byłem dzisiaj w empiku. Potwierdzam: na okładkach ceny wyższe, przy kasie niższe. Obsługa nawet nie wiedziała o takiej promocji. Jak ich poinformowałem, zaczeli dzwonic, i okazało się że w promocji za 20 zł jest około 140 tytułów. ALe szczegóły będą znać dopiero koło godziny 15 - co bedzie w promocji. Tak jest w Gdańsku.

Mi udało się wyhaczyć ostatni egzemplarz Riddick i Uprowadzonej 2 - każdy po 20 zł. Był jeszcze Wilk z Wall street ale nie kupowałem, gdyż mam na DVD. W sumie znalazłem jakieś 10 pozycji - na pewno było Kill Bill i Kill Bill vol. 2

Też wstąpiłem do MM - były w kosztu Blu-Ray za 19,99 ale żadnego ciekawego. Korciło mnie wziąć zestaw terminatora za 239 zł... ale może przed świetami bedzie w promocji? :D

WiTT

New member
Bez reklam
Byłem dzisiaj w empiku. Potwierdzam: na okładkach ceny wyższe, przy kasie niższe. Obsługa nawet nie wiedziała o takiej promocji. Jak ich poinformowałem, zaczeli dzwonic, i okazało się że w promocji za 20 zł jest około 140 tytułów. ALe szczegóły będą znać dopiero koło godziny 15 - co bedzie w promocji. ...
Nie no, koniecznie trzeba znaleźć link do pdf z promocją i spisem tytułów panowie! To widzę że jest powtórka z rozrywki, jak było poprzednio gdy w sklepach nie wiedzieli że mają promocję minus 20zł dla BD przy oddaniu krążka DVD, pamiętacie? Wtedy żeśmy się obłowili :)
Szukać i dawać info! ;)

--edit--
Znalazłem na filmozercy: http://filmozercy.com/2014/11/28/wilk-z-wall-street-i-riddick-po-1999-zl/#more-4445

Ostatnia edycja:

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
Ale te 25% to jest przy zakupie drugiej rzeczy, czy wszystkich? Na stronie jest promocja ale przy zakupie np. 2 płyt , to ta druga ma zniżkę 25%.

SebaK1205

New member
Bez reklam
Ale te 25% to jest przy zakupie drugiej rzeczy, czy wszystkich? Na stronie jest promocja ale przy zakupie np. 2 płyt , to ta druga ma zniżkę 25%.
W sklepie stacjonarnym od każdej, ale nie obejmuje filmów po 19,99 zł.
Właśnie przez internet zamawiam: Księga ocalenia, Niemożliwe, Iluzja i W obronie własnej, całość 90 zł.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
już nie pierwszy raz pracownicy EmPIKu robią takie jaja. Wg mnie zasady promocji powinne być jasne, znane wszystkim pracownikom i klientom, a przede wszystkim jednakowe we wszystkich salonach danej marki. Empik niestety (stety) słynie z tego, że co sklep to pracownicy interpretują po swojemu zasady promocji i ceny jak widać są drastycznie różne

quasimodek

Member
Bez reklam
Sprzedawca w przypadku tej promocji nie nalicza sam rabatu. Robi to system kasowy. Jak wczoraj kupowałem Wilka to wziąłem jeszcze książkę dla mojej połówki i pokazało na kasie cenę regularną a po zakończeniu paragonu wskoczył rabat. Także brać i płacić po obniżonej cenie :)

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Dzisiaj w empiku: Hobbit wersja roz.cz.2 160zł -25% od ceny normalnej tj.219zł oraz Riddick za 19zł..;-)

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
Dzisiaj w empiku: Hobbit wersja roz.cz.2 160zł -25% od ceny normalnej tj.219zł oraz Riddick za 19zł..;-)

Hobbit i tak drogi. Patrząc na WP, gdzie za 190zł można kupić 3 x wersja rozszerzona, to lepiej poczekać jak stanieje. Jak teraz patrzę, to Hobbit cz.2 w wersji rozszerzonej kosztuje 136,99zł. Ciekawe czy ceny nie były zawyżone, i po promocji i tak wychodzi na to samo jak byś przez internet zamówil?

Do góry