Gdzie kupujecie filmy blu-ray? Najlepsze oferty i promocje.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
KOlego z Australii to chyba jeszcze nikt tutaj nie zamawiał filmów :)

Australia (region B/ nawet czasem subs PL) to byl jeden z pierwszych krajow, z ktorych polscy entuzjasci kupowali BD, a jeszcze wczesniej HD-DVD ( pierwsze Pottery mam stamtad).
Po prostu Lolek pozno wszedles w temat, a najwyrazniej wczesniej niedostatecznie uwaznie czytales posty z 2006-2009 ;) Ja nie kupilem niczego z Australii od ponad 5 lat, a ciagle dostaje newslettery z EzyDVD - Australia's first and largest online DVD and Blu-ray store.

Nie wierze zebys nigdy nie spotkal plytek z Australii na Alledrogo. Maja charakterystyczne oznaczenie kategorii wiekowej, na grziecie kwadraciku a nie w koleczku czy octagonie. Patrz zalaczone foto.

Ostatnia edycja:
Tak jak mówiłem Final Fantasy
d95d70a29ca9fc68c0f61196de581dbe.jpg

I nowość kolejna jeśli o DtsX chodzi bo nie stety nie jest w promo :(
12b3a77ce76062ed92bd070fa861f177.jpg

9ab606090fd2ad18f987763b1039a49e.jpg

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

szejos

New member
Dzisiaj byłem popatrzeć na oferty w Media i Saturnie.
Deadpool w Media 79zł, w Saturnie 59zł, do tego wziąłem Elizjum za 10zł.

Ciekawostka: Star Warsy znowu obniżyli i wszystkie Steele były po 29zł w MM.

SebaK1205

New member
Bez reklam

W Gdansku Deadpool - czy to MM czy Saturn po 49 zl.
Te steelboki faktycznie super cena

szejos

New member
Poznań, galeria M1, Media Markt. Pełna skrzynia była.
Widziałem też w Saturnie Hobbita 1 część, rozszerzona 3D za 130zł.

Bipo

Active member
Bez reklam

Armanig to już prawie jak za darmo... ;-) grzech nie kupić na dodatek w metalu... ;-) :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wiem Bipo, dzisiaj jak się wyrobie idę kupić cały pakiet.
Wizualnie taka kolekcja już robi robotę, a za te pieniądze... ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
naklepali tego w cholerę jak wyszły nowe gwiezdne wojny i teraz się pałują bo tego nikt nie chciał kupować :D to wyprzedają po cenie ;P

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jeśli chodzi o SW to są już stare filmy i Ci którzy chcieli je mieć to już dawno je kupili i o nich zapomnieli.. a ludzi przybywających chcących kupić nie powiększa się w naszym kraju.. bo ta grupa osób która jeszcze chce kupić czeka aż będzie najtaniej jak się da.. i to że sprzedają taniej to dla mnie duży plus,chore kiedy już film ma swoje lata a taki tytuł dalej jest za powiedzmy 50-70 zł.. to jest chore i nie do zrozumienia. A takich filmów cała masa..

H_o_G

New member
Byłby ktoś w stanie, mi zakupić w Gdańsku te star Wars? W Krakowie chodzą dalej po 69zl.... Jeśli ktoś by się znalazł to proszę o info na priv. P.S. Wczoraj zakupiłem Deadpoola i Tajemnicę zielonego królestwa 2d + 3d za 60zl właśnie w Krk. Sam Deadpool chodzi po 50zl

Byłby ktoś w stanie, mi zakupić w Gdańsku te star Wars? W Krakowie chodzą dalej po 69zl.... Jeśli ktoś by się znalazł to proszę o info na priv. P.S. Wczoraj zakupiłem Deadpoola i Tajemnicę zielonego królestwa 2d + 3d za 60zl właśnie w Krk. Sam Deadpool chodzi po 50zl
Byłem w Gdyni w MM tam nadal dziwna cena za SW i nie słyszeli o 30 czy 40zł.
Mi się udało to kupić
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6615137242
Co chwila pokazuje się taki secik

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

mac-ony

Well-known member
Bez reklam
Ile sobie życzą w MM za Bogowie Egiptu oraz Łowca czarownic ? Te 2 filmy są w DTS X ?
Do tego brałbym Terminatora . Galerie mam 40 km od domu :)

Zastanawiam się , czy nie lepiej kupić na All... Box Terminatora (4 części ) za 155 PLN plus 2 pozycje po 69 PLN

Do góry