Gdzie kupujecie filmy blu-ray? Najlepsze oferty i promocje.

Caparzo

New member
Bez reklam
W wałbrzychu taka pompelina za 10 zł ani jedbnej pozycji nie było ...a reszta ceny z kosmosu ale kit z tym nowy album.metallica jest :p a i krecik i minionki dla dzieci na dvd ;)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam

zgred72

Member
W Poznaniu w MM sprzedawca powiedział, że "13 godzin" nie jest z Imperiala i dlatego nie ma go w promocji ;)
Żadne nowe tytuły nie będę dodawane, tylko uzupełnienia tych co już były w koszu - słowa sprzedawcy w MM.

Rejestrując paragon za zakupy w MM dostaje się rabat. Ja dziś 20zł dostałem, niby nic ale cieszy ;)

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Pytam bo za "3 stowki" to kupilem wczoraj 11 UHD blurayow, nie liczac dodanych do nich "zwykluch" blurayow. ;)
A dzisiaj to po prostu ceny na nowe BD dropnely przadnie. Byloby za to ze 25 filmow z 2015/2016 z US.

Ostatnia edycja:
Pytam bo za "3 stowki" to kupilem wczoraj 11 UHD blurayow, nie liczac dodanych do jich blurayow. ;)
A dzisiaj to po prostu ceny na nowe BD dropnely przadnie. Byloby za to ze 25 filmow z 2015/2016 z US
Daj linka gdzie uhd kupujesz ;)
Na bank z zagranicy i mam pytanie czy na uhd płytach są polskie napisy? Nigdzie nie mogę się tego doczytać na zagranicznych portalach aukcyjnych.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Baligdynia.
Dawalem rano na innym forum.
Nie ma sensu sie powtarzac, tym bardziej ze ceny sie zmieniaja. Wystarczy ze bedziesz sledzil Amazon uk fr it i es i zawsze wyhaczysz cos atrakcyjnego, a z PL zwlaszcza na tych 2 ostatnich.
Nie wiem czy sa polskie napisy, bo te mnie z zalozenia nie interesuja Jak dojada to Ci powiem.

Edit : linka nie wkleje, ale jak wejdziesz na konkurencje, to poszukaj tematu Zakupy w UK.

Piramida
Widzisz Ty tez sie starzejesz. ;)
Kto powiedzial, ze zaczalem zbierac? Zobaczyc chcialem ;)

Ostatnia edycja:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ja już drugi raz 😊

A chłopaki z Australii... ciągną torrenty 😉

W regionie B z językiem angielskim to wielkiego wyboru nie ma.

Ostatnia edycja:

malin1976

Member
Media Markt Gdańsk , kolega wiezie dla mnie bo był w Ikea : Grand Budapest Hotel , Wyścig , Marsjanin , Deadpool , Poszukiwacze Zaginionej Arki , Czarny Łabędź , Kapitan Phillips , Waleczne Serce . Za 8 filmów 250 zł czyli 30 zł za sztukę . Łolaboga !!!

Do góry