Gdzie kupujecie filmy blu-ray? Najlepsze oferty i promocje.

Niestety, w promocji są tylko te filmy które są na liście. Właśnie z MM wróciłem
dca4f7b00f0ba662cbdfd31eff72a3bb.jpg

I już wszytko wiadomo, tylko i wyłącznie filmy z listy i trzeba poczekać bo są niektóre pozycje w różnych cenach, np. Deadpool na półce za 79.99zł a w koszu 49.99zł, podobno od wtorku lub środy więcej ma być filmów, ja szukałem "Pogromcy duchów" i "Star Trek" to jest nowość i będzie w przyszłym tyg.
Wybierać jest co w MM na Cisowej w Gdyni
e07f1cce2253ba9a469e537db1baa5f4.jpg

973dba7bbbef361200d7c7bc77edbf7b.jpg

cbaad24d19821932daea83139c84a7ea.jpg

083da35d309c9156ed18069de88d2e41.jpg

81abf2d8ea4700501d3b6c33b2b3797c.jpg

e7f5bdaf9559b28271b23fbb541cf79e.jpg

169f518819d02353c4ea06ed7f3633bf.jpg

Można też łączyć filmy ja tak zrobiłem z "Zakładnik z Wall St" + " Żółwie Ninja" jeden i drugi film po 84.99 osobno ale w pskiecie drugi był za 10 zł

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Widze ze teraz dopiero sie ludziska poobkupuja.
Tylko takie male pytanko, te filmy sa z dtsx/atmos/auro czy wszystkie w HD.MA 7.1?

Tylko takie male pytanko, te filmy sa z dtsx/atmos/auro czy wszystkie w HD.MA 7.1?
Ja jeden w Atmos trafiłem, Żółwie Ninja, DtsX nic nie widziałem, w większości to 7.1 i 5.1 HD-MA. Szukałem bardziej tytułów niż ścieżki audio. Szkoda iż całej kolekcji Bonda nie mają, MiB też tylko 3cia część była, szczerze mówiąc to może połowę filmów z listy widziałem w koszu, koleś mi z przed nosa Braveheard zabrał :(

zochu91

Klub HDTV.com.pl
VIP
Czy dobrze rozumiem, że pierwszy film można wziąć dowolny z półki (niekoniecznie imprerial) a drugi z wytwórni imperial będzie za 10 zł?

DrWredman

Active member
W Gdansku 13 godzin nie ma w promocji bo nie ma na liscie. Tez chetnie bym go przygarnal.

Faktycznie, coś mi się pomyliło bo kupiłem ten film kilka dni wcześniej w chwili słabości będąc w Empiku. ;) Co prawda to też film Imperiala więc może niebawem dorzucą go do promocji. Film podobny w klimacie do Ocalonego. Efekty dźwiękowe bardzo dobre.

DrWredman

Active member

Star Trek w nieznane dolby Atmos. Ale cena była 99. Dobierasz drugi i masz za 110 zł dwa filmy.
Pospieszyłem się wczoraj z tym deadpolem i zapłaciłem 8 dych. :(
Ale w sumie za 2 stówy mam 4 filmy. Jakoś trzeba się pocieszać ;)

SebaK1205

New member
Bez reklam
Faktycznie, coś mi się pomyliło bo kupiłem ten film kilka dni wcześniej w chwili słabości będąc w Empiku. ;) Co prawda to też film Imperiala więc może niebawem dorzucą go do promocji. Film podobny w klimacie do Ocalonego. Efekty dźwiękowe bardzo dobre.

Dobrze powiedziane - chwilę słabości. W tym tygodniu jeszcze raz odwiedzę sobie MM albo Saturn - zobaczę czy coś nowego wrzucili... może faktycznie zrobią że pierwszy film nie musi być Imperiala... wszystko zalezy od sklepu albo od dystrybutora, bo poziom sprzedaży innym firmom może się obniżyć w wyniku akcji Imperiala.
Dodatkowo - założyłem sobie podczas wczorajszej wizyty konto premium. Niby nie dużo ale 5% z paragonów trafiło na konto do wykorzystania podczas zakup on-line w MM. Przypuszczam iż co jakiś czas będzie darmowy film...

Ostatnia edycja:
Czy dobrze rozumiem, że pierwszy film można wziąć dowolny z półki (niekoniecznie imprerial) a drugi z wytwórni imperial będzie za 10 zł?
Nie właśnie tak nie jest, już dziś o tym pisałem.
Byłem rano na zakupach i filmy tylko z Imperial są w promo, nie wszystkie posiadają jeszcze naklejki ale lista jest które filmy są w promocji, generalnie to wygląda tak: starsze filmy po 39.99zł, troszkę młodsze po 49.99zł i nowości po 59.99zł w tym też filmy 3D. Te w normalnych cenach powinny być obniżone ale nikomu na sklepach nie chce się w systemie zmieniać cen i drukować nowych naklejek, czyli przykładowy "Deadpool" na regale stoi po 79.99zł a w koszy po 49.90zł.
Nie ma też wszystkich filmów z listy, mają być w środę jakoś i spokojnie promocja do lutego 2017r. ma trwać ;)

Do góry