Polecam zestaw 13 godzin + Deadpool
13 godzin bym łyknąl![]()
Ja jeden w Atmos trafiłem, Żółwie Ninja, DtsX nic nie widziałem, w większości to 7.1 i 5.1 HD-MA. Szukałem bardziej tytułów niż ścieżki audio. Szkoda iż całej kolekcji Bonda nie mają, MiB też tylko 3cia część była, szczerze mówiąc to może połowę filmów z listy widziałem w koszu, koleś mi z przed nosa Braveheard zabrałWidze ze teraz dopiero sie ludziska poobkupuja.
Tylko takie male pytanko, te filmy sa z dtsx/atmos/auro czy wszystkie w HD.MA 7.1?
Jest Terminator i chyba wszystkie części, na bank w koszu widziałem jakieś płyty. Sprawdź na liście co jest dostępne, parę postów wsteczCzy może ktoś sprawdzić dostępność TerminatoraJest w ofercie za 10 PLN ?
Wybacz, deadpool to jeden z głupszych filmów jaki widziałem![]()
W Gdansku 13 godzin nie ma w promocji bo nie ma na liscie. Tez chetnie bym go przygarnal.
Widze ze teraz dopiero sie ludziska poobkupuja.
Tylko takie male pytanko, te filmy sa z dtsx/atmos/auro czy wszystkie w HD.MA 7.1?
Faktycznie, coś mi się pomyliło bo kupiłem ten film kilka dni wcześniej w chwili słabości będąc w Empiku.Co prawda to też film Imperiala więc może niebawem dorzucą go do promocji. Film podobny w klimacie do Ocalonego. Efekty dźwiękowe bardzo dobre.
Nie właśnie tak nie jest, już dziś o tym pisałem.Czy dobrze rozumiem, że pierwszy film można wziąć dowolny z półki (niekoniecznie imprerial) a drugi z wytwórni imperial będzie za 10 zł?