Z tych co podaliście nie wysłałem tylko:
"idiotyczny zielony kolor podświetlenia napisów w opcji kolor tła, powinien byc czarny"
"brak info o czasie do konca filmu"
"przy obecnosci plikow z muzyka/video/zdjecia priorytetem powino byc video (w koncu to odtwarzacz video)"
Dobrze by było zebrać wszystko i niech ślą im różne osoby, może się ugną pod naporem
Dodatkowo ja zauważyłem:
- Pliki w formacie czasowym t.j 00:01:38 itd(nie wygasają po paru s.). w napisach klatkowych nie pomija znacznikow kolorow, i kursywy (innego formatowania) zgłodzone lol edit: zgłoszone
- sortowanie plików wg alfabetu. zgłoszone
- pokazywanie tytulu przy przechodzeniu na pasku u góry. (nie pamietam
- odtwarzacz nie czyta napisów z inną nazwą niż film(marzenie
j.w
- tnie ostatnie 10 s z odtwarzanego filmu(zauważalne na heroesach, i innych gdzie nie ma napisów na końcu
chyba nie zgłoszone
- czasami wychodzi mi na zwykłych divx(trzeba je przekonwertować na kompie jest ok) chyba nie zgłoszone
- przewijanie do tyłu działa inaczej niż przewijanie do przodu, już nie mówiąc, że im dłuższy plik tym przewijanie działa wolniej j.w.
MP3:
- brak przewijania mp3 - nie zgłoszone odkryłem wczoraj
- Dzisiaj sie dokładnie przyjrzałem pauzowaniu - i działa czasami tylko - działa jak stop z playem od pierwszego utworu w katalogu?? - j.w.
- stop powoduje ??? no właśnie... wyświetla mi się plansza początkowa...
- brak przejścia pod przyciskami do nastepnego albumu (katalogu) na płytach z plikami MP3(przynajmniej nie było
. Teoretycznie jest przechodzenie po katalogach jak się przełączy na lewo, więc wątpie żeby coś z tym zrobili. Jednak ja wole sluchać muzyki przy wyłączonym tv, tym bardziej że to plazma i się wypala na statycznym obrazie
chyba zgłoszone
- coś tam z tym equalizerem(o ile jest) bo nie zapisałem o co chodziło
.
Generalnie nie sprawdzałem na nim zdjęć, więc może tam coś być jeszcze.