Chyba troszkę usłyszeli co napisałem bo w drugiej połowie lepiej było ale to jeszcze nie jest ich poziom- mam na myśli tych piłkarzy co wymieniłem.. ale mówie co pokazuje kiedy np. Marselo gra tak jak potrafi...
Ale też nie wiem czy zauważyliście kiedy Cr 7 stał na połowie boiska przy 3:1 i miał dwóch piłkarzy i jak piłka nie została jemu podana czy widzieliście jego reakcję ???

Niemożliwy jest ile by nie było jemu ciągle mało i jak diabelnie się cieszy że kolejny raz udało się im wygrać.. A Juve chyba sami sobie pokazali pewne rzeczy i w jakim miejscu są ... a 85 min powinna dać do zrozumienia dla trenera Juve, że ten piłkarz mentalnie to nadaje się ale chyba nie do pierwszego składu w tej drużynie..
Najważniejsze szampan się zaraz otwiera (powiedziałem że jak wygrają to kolejna koszulka do kupienia oczywiście w kolorze jakim grali dzisiaj )
REAL MADRYT THE DEBEŚCIAK DRUGI RAZ Z RZĘDU .. MISTRZ LM :blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam:
Accu ja zawsze pisze szczerze jeśli chodzi o RM jak grają tak sobie to kajakiem ich przez Morze puszczam.. taki jestem :- ) ale cieszę się razem z nimi.. i co ważne cieszę się że się pomyliłem.. a wiesz zawsze jest prosto pisać po meczu ..