Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Lolek
Nasza kadra to gwiazdory. Przegrywamy 0:1 i jak wygląda nasza gra? A no normalnie, zero pressingu, żadnej zmiany. Kolumbia wygrywa 3:0 i Cuadrado się wkurza bo w 88 minucie sam biegnie do ataku.
Niech wracają otwierać butiki, reklamować szampony:)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Szmaciarze do potegi...

Wstyd, najgorsz druzyna mundialu. Jeszcze Japonia nam dupe skopie. Szkoda gadac.

bokciu

Banned
Pewnie uznali, że i tak najlepiej zarobią na reklamach, w których granie najlepiej im wychodzi. Nawałka nażre się Berlinek, zapije Warką i machając wszystkim z helikoptera, zadzwoni do żony z S9. Krychowiak w futerku zareklamuje kolejny zegarek w parze ze swoją ślicznotką, a Lewandowski zatraci się w mnogości kolejnych reklam. Jedynie Grosik na ich tle wygląda ubogo ze swoją Mantą...A nie, przepraszam, ma jeszcze swój napój.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Pewnie uznali, że i tak najlepiej zarobią na reklamach, w których granie najlepiej im wychodzi. Nawałka nażre się Berlinek, zapije Warką i machając wszystkim z helikoptera, zadzwoni do żony z S9. Krychowiak w futerku zareklamuje kolejny zegarek w parze ze swoją ślicznotką, a Lewandowski zatraci się w mnogości kolejnych reklam. Jedynie Grosik na ich tle wygląda ubogo ze swoją Mantą...A nie, przepraszam, ma jeszcze swój napój.

Jednym slowem nie maja czasu na granie w pilke

Henry

Active member
Bez reklam
Dajta spokój :confused:
[youtube]QI0bB4Pe7sU&t=20s[/youtube]

Jest komu kibicować - Chorwacja, Belgia... jest co oglądać i podziwiać...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zaśpiewajmy narodowy hymn - "Polacy nic się nie stało..."
Jak ja się ciesze, że już nie żyję piłką od lat.
Zawału bym dostał przez dziadów. Miliony im spływają i szajba odbiła.
Zamiast gryźć trawę i trenować, to co ja widzę, reklamy jakieś i inne bzdety.
Toż to takie kontrasty rażą.
Zresztą to antyreklama, wyrzucone pieniądze. Twarzą marki są przegrani.
To jak taka marka będzie potrzegana przez podatne masy na takie reklamowanie firmy.
To jest dopiero ambaras i komedia.
A idż Pan w pi...u. 4K psia mać.

AWGUST72

Klub HDTV.com.pl
VIP
No to jeszcze tylko wpierd.... od Japonii i chłopaki mogą wrócić do tego co lubią najbardziej. Czyli do reklamowania szamponów, telefonów, piwa , płaszczy z kołnierzami z lisa i tym podobnych dupereli.

Savron

Well-known member
Bez reklam
Polać temu Panu :cool:

Wielka Argentyna????:D:D. Bez Frodo oni nie zagraliby na MS. Zbieranina patałachów, miernoty a w dodatku z trenerem-debilem.:D Brak bramkarza , to mały szczegół.:) "Wielka Argentyna". Nie przesadzaj cie.
A i tak moja ukochana Brazylia wygra.:popcorn:. Do boju Canarinios, do boju. Mam nadzieje;)

Greymir

New member
Wielka Argentyna????:D:D. Bez Frodo oni nie zagraliby na MS. Zbieranina patałachów, miernoty a w dodatku z trenerem-debilem.:D Brak bramkarza , to mały szczegół.:) "Wielka Argentyna". Nie przesadzaj cie.
A i tak moja ukochana Brazylia wygra.:popcorn:. Do boju Canarinios, do boju. Mam nadzieje;)

Raczej chodziło mi o Chorwację i ich styl niż biedną Argentynę której zawodnicy biegali jak dzieci we mgle :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Widac ze znana druzyna moze wiecej i sedzia patrzy przychylniej.. Szkoda ze nie wyautowali Portugali, o maly wlos.

Do góry