Fanatycy futbolu - czyli wszystko o piłce.

fred23

Member
Można go nie lubić, ale statystyki nie kłamią , taki Neymar czy Mbappe daleko do CR7
On w ich wieku kręcił całym boiskiem

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Lolek a nie mówiłem, że Ronaldo w końcu odpali? Każdemu może się zdarzyć spadek formy, nawet jemu! PSG wraca do swojej rzeczywistości, obijać ogórki w swojej śmiesznej lidze:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek a nie mówiłem, że Ronaldo w końcu odpali? Każdemu może się zdarzyć spadek formy, nawet jemu! PSG wraca do swojej rzeczywistości, obijać ogórki w swojej śmiesznej lidze:)

To ja rozumiem, że człowiek to nie robot... ale obiektywnie mówiąc to i tak nie jest już ten sam CR 7 co kiedyś, ale statystyki robią wrażenie.. ale ważne, że rozegrali taktycznie dobry mecz,, A sam CR 7 On już nic nikomu nie musi udowadniać.. I tak mam szacun bo wielu na Jego miejscu już grałoby w USA za zupełnie inną kasę..

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Carrasco z Atleti poszedł do Chin. Fajny zawodnik i tak sobie karierę zamiata...

Co do Ronaldo to ja mam inne zdanie i uważam, że gość jeszcze pogra kilka sezonów w Realu na dobrym poziomie. Cieszy odzyskanie formy przez Lucasa i Asensio, a Kovacic to może być kiedyś lepsza wersja Modrica.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Dobrze gra w obronie i ma bardzo fajne szybkie przejścia do ataku, tylko musi więcej grać.

Henry

Active member
Bez reklam
Oj Ty, Ty Napinaczu:)
Oj tam ł=
Wiesz, że ich lubię,
Pięknie zaczęli sezon, myślałem, że nikt nie będzie w stanie im zagrozić w tym roku.
Później trochę sie pogubili, ale na finiszu LM wracają do formy.... ale jakby jeszcze pozbyli się Kazimierza i Benzemy ;)

Szkoda Totków bo całkiem przyjemnie się ogląda ich grę. Marciniak też się nie popisał, karny się należał jak skurczybyk.
Szkoda, bo pięknie grali, kto by jeszcze kilka lat pomyślał, że wśród drużyn z Londynu to oni będą prezentowali taki poziom :eek:k:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Marciniak chyba sobie troszkę odpocznie od meczów poważniejszych.. wszyscy dzisiaj o tym piszą i mówią w radio..

Henry

Active member
Bez reklam
Marciniak chyba sobie troszkę odpocznie od meczów poważniejszych.. wszyscy dzisiaj o tym piszą i mówią w radio..
Marudzenie, on i tak nie jest taki zły,
Dziesiątki gorszych sędziów prowadzą ważniejsze spotkania i popełniają dużo większe błędy... nie wspominając już LaLigi ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Henry
Z Londynu mamy jeszcze Chelsea, które ma realne szanse przejść dalej. Wystarczy im pyknąć 1:0, chociaż oglądając ich ostatni mecz z City mam pewne obawy czy na Barcelonę nie wyjdą podobnie bez wiary.

Ja uważam, że Marciniak to dobry sędzia, a w LaLiga byłby na pewno najlepszy. Najlepsze jest to, że największa krytyka spadła na niego z Anglii, a to im dupe uratował nie gwizdając karnego.

Henry

Active member
Bez reklam
Chelsea jakoś nie lubię ;)

Myślę, że ta krytyka spowodowana jest bardziej przez jego pochodzenie ;)
Nie będę tu knuł teorii spiskowych, ale coś w tym jest.
Chłopaki od nas muszą być kilka razy lepsi niż lamusy z zachodu albo Ameryki Płd. aby wygrać miejsce w pierwszych składach.

Do góry