Wredman ok, jesteś przyjęty

To podliczaj wypowiedzi innych, w niedziele zobaczymy co tam się uzbierało.
Jakubus, mało jest propozycji odnośnie kar żeby Ci nie robić zbytnio zamieszania, ustalimy na początek te łatwiejsze sprawy

Już odezwała się ponad połowa graczy więc dobrze idzie.
Załatwimy jedno i zajmiemy się tym bardziej drastycznym tematem
Komar, na pewno chcesz flagi ograniczone? Pamiętaj, że wtedy niebieskie flagi się nie wyświetlają (tak dla przypomnienia bo mogło Ci się zapomnieć

)
Co do reguł z PS3site to możemy to przetestować w najbliższym wyścigu i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale jeżeli chodzi o start z końca stawki za karę to ja jestem przeciw, pisałem już o tym.
Te upomnienia to po naszemu żółte kartki. 3 żółte i kara ale nie taka jak w punkcie 5 bo ja się tam pogubiłem

. Jak dla mnie to 3 żółte= pauza w następnym GP
Woytas, a dlaczego nie chcesz żeby w trakcie sezonu dołączali do nas nowi gracze? A jak zostanie nas np 5? Oczywiście nie chce wywołać bezsensownej przepychanki słownej tylko chce znać Twoje zdanie na ten temat

Ja np jestem za przyjmowaniem nowych graczy.
I jeszcze jedno

Bo ja np nie chcę już jeździć Lotusem (nie mogę się dogadać z mechanikami

) i podejrzewam że Kizior czy Ayrton też woleli by zmienić team. Co robimy z bolidami? Zostają tak jak były czy robimy jakieś losowanie

?
ps. zrobiłem nową tabelkę na sezon drugi (fragment). Obok każdego nicka bedę dopisywał w nawiasie cyfrę, która będzie oznaczała z którego miejsca startował dany zawodnik.
Która według Was jest bardziej czytelna?