DrWredman
Active member
Wredman ok, jesteś przyjęty
To podliczaj wypowiedzi innych, w niedziele zobaczymy co tam się uzbierało.
czyli rozumiem, że mam się zająć systemem KAR, a Jakubus ustaleniami co do nowego sezonu?
Wredman ok, jesteś przyjęty
To podliczaj wypowiedzi innych, w niedziele zobaczymy co tam się uzbierało.
dokładnie takczyli rozumiem, że mam się zająć systemem KAR, a Jakubus ustaleniami co do nowego sezonu?
nie dwie pozycje na starcie następnego GP tylko 2 pozycje niżej w wyścigu w którym było zdarzenie.Mam pytanie:jak ktoś dostanie karę przesunięcia o załóżmy 2 pozycje na starcie to jak to się odbędzie,przecież nie da się wybrac ustawienia na starcie?
Jezdzi ktoś dziś bo jak nie to mam jeszcze co innego do roboty?
Ayrton ma rację,dziś sobie nie pogramy to może do jutra?
Jak coś to ja jutro bardzo chętnie
Ayrton ma rację,dziś sobie nie pogramy to może do jutra?
Jak coś to ja jutro bardzo chętnie
no może być ciężkolepiej stary konczyc w przerwach drugiego... wyobrazacie sobie te 2 tygodniowe przerwy miedzy wyscigami???
Sezon nr 1 bym zakończył z początkiem pierwszego
co do 1) to chyba odwrotnie proporcjonalnie przy czym komar na starcie dostaje Force India![]()
Bolidy chyba rzeczywiście najsprawiedliwiej będzie wybrać po przez losowanie.
Zna ktoś jakiś dobry i sprawiedliwy sposób losowania offline ?
Jeżeli nie będzie ciekawych pomysłów to ja się mogę zgodzić na to co kiedyś proponował Wredman.
Wrzuci do miski karteczki z bolidami/nickami i będzie losował. Znając Wredmana pewnie zrobi z losowania jakąś małą relację wideo i wszyscy zobaczą, że było sprawiedliwie
.
Mam pytanie:co mam zawrzec w mojej opinii odnośnie na przyszły sezon?
a my na to jak na latoMoim zdaniem dozwolonymi asystami powinny byc wszystkie oprócz jednej-kontroli trakcji,którą proponuje przestawic z pełnej na średnią-co wy na to?