F1 2010 - liga ps3

Kizior79

New member
Jak dla mnie 19.30 ok, 21 też dam radę. Co do innych dni niż niedziela - chodzę na zmiany do pracy i co drugi tydzień Virgin nie miało by obsady, bo wracam o 22.30 do domu, a córce jak spi, nie bedę urzadzał GP .

Pozdrawiam

mayerr

New member
Więc z tego co widzę dwóch rezerwowych będzie miało okazję się przejechać.
Aktywnymi rezerwowymi są Ayrton i Keyusu. Ayrton był pierwszy w kolejności według forum więc to on ma pierwszeństwo. Jeżeli zjawi się na wyścigu to wskoczy na miejsce Dredsona do podstawowego składu. Jeżeli go nie będzie to Keyusu przejmie posadę w Force India.
Chyba, że są jakieś uwagi/sprzeciwy to proszę się wypowiedzieć.

Ostatnia edycja:

AyrtonSenna

New member
Witam chłopaki,
Ja chetnie dzis bym pojechał w Turcji a bardzo lezy mi ten tor, ale niestety jestem na wyjeździe i dopiero co będę osiągalny za ok 1 do 2 tyg ;-( co za lipa !!
powodzenia wszystkim i udanego GP !!

scooby99

Member
Dodaje fotki z wynikami kwalifikacji oraz GP Turcji... :)

Attachments

• ABCD0017.JPG
    ABCD0017.JPG
    637,2 KB · Wyś: 53
  • ABCD0014.JPG
    ABCD0014.JPG
    697,4 KB · Wyś: 50
  • ABCD0013.JPG
    ABCD0013.JPG
    703,7 KB · Wyś: 52

WojtR

Member
Bez reklam
podsumuję to GP tak

Q:

- Q wpadłem po nartach 30 min przed R
- w czasie Q szukanie ustawień :) ... tragiczna pozycja startowa

R: startuje z 7mego miejsca

1 zakręt jak zawsze zamieszanie + kogoś tam obróciło dalej, ustawienia marne Arek mocno gonił i naciskał ale koło w koło jakoś utrzymałem pozycję

Mayera wywaliło ... jadę 3 potem 2
z uwagi , że marne były ustawienia bolidy opony jakoś dawały radę ktoś tam szybciej z 2 okrążenia zjeżdżał do pit

udało się bezproblemowy dociągnąć palnowo na miękkich do pit , zmiana opon twarde , wyjazd i bęc wywaliło

generalnie 2 pkt ha ha ha

i 20% jadących w czołówce wyścigu wywalonych :)

ps. widzę , że powoli pojawiają się jeżdżą bezpardonowo ...
Kanada ... oczywisty bug z "ścianą mistrzów " i zyskiwanie kilku s na prostej , walenie w tył i notoryczne ścinanie zakrętów

albo jeździmy fair play albo zaraz zrobi się z tego grid i walenie kogo się da

bikson80

New member
Ale lipa ten wyscig, Nie moze byc tak ze kilku wywala z gry dlatego jestem za powtorzeniem Turcji co o tym myslicie?
A co do Kanady to niebardzo wiem o jaki bug chodzi Wojtas tam jedynie linia zle pokazuje dochamowanie bo mozna je sporo opuznic.?:???:

Kizior79

New member
Witam.

Podsumowanie GP "indyka" z mojego punktu widzenia.

Start - ogólnie ok, zjechałem do lewej i maksymalnie opóźniłem hamowanie, w zakręcie delikatnie trafiłem w lewy tył Biksona, przez co zaliczył wycieczkę za tor (sorry), ja również, spadając na koniec stawki.
Wyścig - pogoń za resztą, doszedłem do Pawkaraku, przez pewną część okrążenia walka "łeb w łeb" - myślę że bez "złośliwości", na początku 2 okrążenia, na pierwszym, lewym zakręcie ponownie opóźniam hamowanie, jadę po wewnętrznej i Pawkaraku trafia w mój bok - oglądałem film Pawkaraku, nie widzę "strzałek" pokazujących przeciwnika (w innych momentach są), może dlatego Pawkaraku "nie widział" mnie, albo i ja troch poszedłem "optymistycznie", jezeli tak to przepraszam - ale jedziemy dalej.
Wyścig cd. - w pewnym momencie jedziemy razem z Tomi181, ponownie "łeb w łeb" lecz wydaje mi się że Tomi na jednym z łuków poszedł dość ostro - nie mam filmu więc to tylko moje zdanie - czego efektem jest mój spadek z 4 (lub 5) o 2 pozycje, "live is brutal & full off zasadzkas". Zjadz pierwszy do boksu po GŁ, pogoń, błąd, koniec gum, zjazd 2 po ALT, pogoń za "czasem", końcówka za Tomi181, ale "shit" opony nie pomagają, kończe na 7 pozycji.

Trening Kanada:

Start z pp, początkowo odchodzę na 4s od reszty stawki, powolny zjazd do boksu i spadam na 2 pozycję za Jakubus99, jedziemy podobnie, kilka błędów i większa strata do Jakubusa, koncze na 2 pozycji lecz za "karę 20 sek" spadam na 4 i tutaj moje zdziwienie, były sytuacje że popełniałem błąd, szczególnie w zakrętach 3 i 4, pokazywało mi "uwaga - ścinanie zakrętów" ale nigdy nie było komunikatu "karta za ścinanie zakrętów", Jakubus też dostał taką samą karę czsową. Pal piec.

Trening II Kanada:

Start z pp, ogólnie ok, błąd, spadek o kilka pozycji, a dalej...., kara za wyprzedzanie na "zółtej" kogoś kto trafił w ścianę, stał z rozwalonym przodem, dziwne:???:, przejazd przez boks w ramch kary, kilka okrążeń, błąd - ściana i brak kół "end of the race"

Tyle z mojej strony - jeżeli ktoś uważa ze zrobiłem coś "hardcorowo" (czyt. źle) walić śmiało, prosto z mostu, to wyjdzie nam tylko na dobre (czyt. zabawie)

Pozdrawiam

Do góry